ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ…

Δίπλα στους πολίτες των Φαρσάλων, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άκης Νασιώκας.
όπου αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους.

Σε περιοδεία του, στην πόλη συναντήθηκε με παραγωγούς και μικροπωλητές τα λαϊκής αγοράς, συνομίλησε με τους καταναλωτές, επισκέφθηκε καταστήματα και συζήτησε με τους εμπόρους ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Το θέμα που εμφανίζεται να απασχολεί περισσότερο τον κόσμο των Φαρσάλων, εκτός των τοπικών προβλημάτων που αναλύθηκαν διεξοδικά στις συζητήσεις με τον υποψήφιο βουλευτή, είναι η ακρίβεια και οι υψηλές τιμές στην ενέργεια, που έχουν πλήξει σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Ο κ. Νασιώκας, δήλωσε ότι «ο λαός καλείται να σηκώσει το βάρος της ανικανότητας της κυβέρνησης να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει καταστάσεις κρίσης, όπως της υγειονομικής και της οικονομικής. Οι κυβερνητικές επιλογές αποδεικνύονται ατελέσφορες και ανεπαρκείς. Η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών μειώνεται συνεχώς. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο πρωτογενής τομέας αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, υπονομεύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας.

Είναι η ώρα της ανατροπής όλων των παθογενειών που κρατούν αιχμάλωτη την κοινωνία σε έναν φαύλο καταστροφικό κύκλο, χωρίς πρόγραμμα ανάκαμψης.

Οι Έλληνες δικαιούνται ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής και η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι η λύση για να μπει φρένο στην παρακμή…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ