ΖΩΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Την Ελασσόνα επισκέφθηκε η οικονομολόγος και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Ν. Λάρισας Ζωή Ακριβούλη στο πλαίσιο των επισκέψεων της κατά την προεκλογική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και τους Αντιδημάρχους Δημήτριο Καρανίκα, Γιάννη Καριπίδης, Χρήστο Παπαδημητρίου, Γιώργο Κυριλλίδη (εντεταλμένο οικονομικών) και τον Λευτέρη Φουρκιώτη – Πρόεδρος ΑΕΝΟΛ ΑΕ.

Συνομίλησαν για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ανάπτυξης της περιοχής και για ειδικότερα θέματα του Δήμου Ελασσόνας, ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις δράσεις του Δήμου

Η κα Ακριβούλη επισκέφθηκε, επίσης, το Κέντρο Υγεία Ελασσόνας και συναντήθηκε με το διευθυντή κ. Κώστα Βατάλη και στελέχη του ΚΥΑ. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα της υγειονομικής δομής και τον καθημερινό αγώνα του υγειονομικού προσωπικού για τη διαχείριση τους και συζήτησε για τα θέματα της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, θέμα στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει μεγάλη σημασία.

Κατά την επίσκεψή της στη λαϊκή αγορά της πόλης και συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες για θέματα παραγωγής και διαβίωσης. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι το θέμα της αύξησης του κόστους παραγωγής και της μείωσης της αγοραστικής δύναμης.

Τέλος, επισκέφτηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και συναντήθηκε με τα μέλη του συντονιστικού της ΟΜ Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ