ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Ζήτησε ο Χρ. Κέλλας από το Συκούριο

«Η κυβέρνηση της ΝΔ προστάτευσε τις λαϊκές αγορές και εξυγίανε τη λειτουργία τους, θωρακίζοντας τους επαγγελματίες και στηρίζοντας έναν θεσμό, που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Οι λαϊκές αγορές αποτελούν το καταφύγιο του καταναλωτή και λειτουργούν ως ανάχωμα στον υψηλό πληθωρισμό, συνθέτοντας το διαχρονικό καλάθι της νοικοκυράς».

Αυτά δήλωσε από τη λαϊκή αγορά του Συκουρίου, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, αλλά και καταναλωτές, τονίζοντας:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδείχθηκε συνεπής σε όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Παρά τις δημοσιονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και των κρίσεων που ακολούθησαν, πετύχαμε να μειώσουμε φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη, λαμβάνοντας, παράλληλα, μέτρα βιώσιμης ανάπτυξης της χώρας και ιδιαίτερα της ελληνικής υπαίθρου».

Με αφορμή την επισήμανση των παραγωγών για το αυξημένο κόστος παραγωγής και την ανάγκη να ληφθούν εκ μέρους της κυβέρνησης “περαιτέρω μέτρα ανακούφισης, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους”, ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στις στοχευμένες κυβερνητικές παρεμβάσεις για τη μείωσή του, που κοστολογούνται πάνω από μισό δις ευρώ.

Όσον αφορά το δικαιολογημένο αίτημα των αμυγδαλοπαραγωγών του δήμου Τεμπών να λάβουν και οι ίδιοι οικονομική ενίσχυση για την απώλεια εισοδήματος, ο κ. Κέλλας δήλωσε την συστράτευσή του στον αγώνα τους, επισημαίνοντας, ότι ενημέρωσε σχετικά σε ανώτατο επίπεδο, ζητώντας την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου προς την κατεύθυνση αυτή.

Καταλήγοντας, ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς του Συκουρίου και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω και μετά την 21η Μαΐου να είμαι στο πλευρό τους, στηρίζοντας με θέρμη και σεβασμό ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, αγωνιζόμενοι για την ανάπτυξη του κλάδου και της υπαίθρου.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι, στις εθνικές εκλογές του Μαΐου, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα μας δώσουν ισχυρή εντολή, ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε απρόσκοπτα για ακόμη καλύτερες μέρες για τον Νομό μας, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και όχι λαϊκίστικες υποσχέσεις, που θα ξαναβάλουν σε περιπέτειες την χώρα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ