ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ

Ζήτησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Φάρσαλα

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την θερμή υποδοχή. Η κεντρική μου ομιλία στα Φάρσαλα θα γίνει αργότερα, αλλά θεώρησα χρέος μου να περάσω για να ανταλλάξουμε ευχές και να σας πω και δια ζώσης το “Χριστός Ανέστη”. Με αυτή την ευκαιρία επιτρέψτε μου, όμως, να πω ότι για να πάει ο τόπος μπροστά χρειάζεται σταθερότητα και όχι πειραματισμούς». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να απευθύνει χαιρετισμό σε πολίτες των Φαρσάλων, όπου βρέθηκε για να ανταλλάξει ευχές για το Πάσχα.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν πρέπει να επικρατήσει καμία χαλαρότητα, κανένας εφησυχασμός, επειδή θα διεξαχθούν με την απλή αναλογική, και ως εκ τούτου θα είναι δύσκολο να σχηματιστεί κυβέρνηση. Γιατί όχι μόνον το ποσοστό που θα λάβει η ΝΔ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές, αλλά η δυναμική της και η διαφορά της θα αποτρέψουν όποια σενάρια για “κυβέρνηση ηττημένων”, ή όποιο άλλο παράταιρο “πολιτικό γάμο”.

Η χώρα έχει αποκτήσει τα τέσσερα αυτά χρόνια έναν σταθερό βηματισμό και αυτοπεποίθηση εν μέσω διεθνών καταιγίδων, που συνεχίζονται. Το χειρότερο όλων θα είναι το πηδάλιο της εξουσίας είτε να μην έχει καπετάνιο είτε να περάσει στα χέρια αυτών που παρ’ ολίγον θα μας έριχναν στα βράχια με τους ερασιτεχνισμούς και τις ιδεοληψίες τους. Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί να συνεχιστεί αυτός ο δρόμος της προόδου, της ελπίδας, της ανασυγκρότησης, πρέπει να δώσει εντολή διακυβέρνησης στην ΝΔ από τις εκλογές του Μαΐου. Με το μέλλον του τόπου, με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε, δεν αφήνουμε άλλους να αποφασίσουν. Το μήνυμα, λοιπόν, είναι μαζική συμμετοχή στις εκλογές και ψήφος στην Νέα Δημοκρατία».

Όχι στη δημαγωγία

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την περιοδεία του στα Φάρσαλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να αναπτύξει τις δικές του σκέψεις για την πολιτική κατάσταση. Ο κυβερνητικός βουλευτής επέμεινε ιδιαίτερα στο ότι «οι πολίτες και ιδιαιτέρως οι αγρότες μετά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν ιδία πείρα του τι σημαίνει δημαγωγία και λαϊκισμός, το τι αξία έχουν τα παχιά λόγια και οι κούφιες υποσχέσεις. Και γι’ αυτό, όπως και στις εκλογές του 2019, πιστεύω ότι ο αγροτικός κόσμος θα δώσει ευρεία πλειοψηφία στην Νέα Δημοκρατία, η οποία στάθηκε δίπλα στον γεωργό και στον κτηνοτρόφο σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης». Εξέφρασε, μάλιστα, την αισιοδοξία του για τις επιδόσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλία, αρκεί, όπως ανέφερε, «να υπάρξει γενικός συναγερμός όλων των νεοδημοκρατών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ