ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΩΛΗ ΕΙΧΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΛΑΣ

Επίσκεψη στον Δήμο Τεμπών, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γιώργο Μανώλη συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Ν. Λάρισας, κ. Νίκος Ντόλας. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικού Τομέα του Δήμου Τεμπών και Πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Μακρυχωρίου, κ. Νίκος Μητσογιάννης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και φιλόξενο κλίμα. Ο κ. Μανώλης ανέπτυξε τα σημαντικότερα θέματα που έχει αντιμετωπίσει ο Δήμος Τεμπών τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα τόνισε ότι ο Δήμος Τεμπών έχει καταφέρει να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος στις συναλλαγές του με τους πολίτες, με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Με τη σειρά του ο κ. Ντόλας, απευθυνόμενος στον κ. Μανώλη ζήτησε να ενημερωθεί για τα σημαντικότερα ζητήματα, τα οποία ο Δήμος Τεμπών καλείται να διαχειριστεί. Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη οι κύριοι άξονες των θεμάτων, οι οποίοι και αναπτύχθηκαν λεπτομερώς κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αφορούν καταρχάς στο σημαντικό ζήτημα της αποζημίωσης των αμυγδαλοπαραγωγών της περιοχής του Δήμου Τεμπών, μεγάλο μέρος της παραγωγής των οποίων, παραμένει στις αποθήκες, απούλητο.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μανώλη, στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου Τεμπών είναι η διαχείριση της ενέργειας (μείωση ενεργειακού κόστους), η ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων (δημοτικών κτιρίων, σχολείων, κτλ) και η αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ