ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πυρ και μανία με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του Αμπελώνα, το οποίο σημειωτέο φτιαχνόταν για δύο συνολικά χρόνια, είναι τα μέλη της διοίκησης του Αμπελωνιακού αλλά και γονείς μικρών παιδιών που παίζουν ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ομάδας, αφού όπως ανέφεραν στο paidis.com, λόγω της αδιαφορίας των υπευθύνων το γήπεδο έχει μετατραπεί σε ζούγκλα, με τα χόρτα σε πολλά σημεία να καλύπτουν σχεδόν τα παιδάκια. Το χειρότερο είναι ότι στις εκκλήσεις τους για να κοπούν τα χόρτα έχουν συναντήσει την αδιαφορία και τον εμπαιγμό της αρμόδιας υπηρεσίας.

Μάλιστα χθες η κατάσταση του γηπέδου έγινε αντικείμενο χλεύης για γονείς, προπονητές και παιδιά φιλοξενούμενων ομάδων που ήλθαν να παίξουν στο συγκεκριμένο γήπεδο, που μάλλον με βοσκότοπο παρά με γήπεδο μοιάζει.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας που έστειλαν και φωτογραφικό υλικό το οποίο αποτυπώνει την κατάσταση του γηπέδου καλούν τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει άμεσα για το κόψιμο των χόρτων αφού όπως επισημαίνουν σε λίγο στο γήπεδο θα παίζουν ποδόσφαιρο τα φίδια και όχι τα παιδιά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ