ΑΛ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμου, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Λάρισας της «Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος», Καθηγητής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Αλέξανδρος Παπαχατζής .

Ο Καθηγητής Αλ. Παπαχατζής ακολούθησε τη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου ενώ δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει τις άψογες χορευτικές εκδηλώσεις στο προαύλιο του Ναού.

Είναι γεγονός ότι έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου, της τοπικής κοινότητας Αργυροπουλίου και όχι μόνο, οι οποίοι τον καλοδέχτηκαν και τον προσκάλεσαν σε εκ νέου συνάντηση με σκοπό να αναλύσουν τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα τους λόγω των παραλείψεων των κυβερνώντων.

Ο κ. Καθηγητής επεσήμανε ότι «σήμερα είναι μέρα χαράς από τις μεγαλύτερες γιορτές του Χριστιανισμού. Γιορτάζει η Παναγία μας. Δεν είναι μέρα προβλημάτων ή παραπόνων . H μεγάλη αυτή γιορτή σήμερα έχει σχέση με τις θαυμαστές επεμβάσεις της Παναγίας για να σώσει την ανθρωπότητα από την ταλαιπωρία», ενώ συμπλήρωσε «σε ένα μήνα ακριβώς, στις 21 Μαΐου όλοι οι Έλληνες θα ψηφίσουν με γνώμονα το κοινό καλό και με τη βοήθεια της Παναγίας, η “Ελληνική Λύση” και ο Κυριάκος Βελόπουλος θα κάνουν την έκπληξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ