ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ο Χρήστος Καπετάνος στο Αργυροπούλι

«Η ορθοδοξία είναι συνυφασμένη με την ελληνική λαϊκή παράδοση και οι μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας μας δίνουν ζωή στις περιοχές του νομού μας. Οι θρησκευτικές και παραδοσιακές εκδηλώσεις γεμίζουν με δύναμη τις ψυχές μας και αισιοδοξία ότι όλες οι δυσκολίες της ζωής είναι αντιμετωπίσιμες, με όπλο την πίστη μας»

Τα παραπάνω επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, αναφορικά με την παρουσία του στο Αργυροπούλι, ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επισκέφθηκε τον Ενοριακό Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου, όπου παρέστη στον Όρθρο και στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας, στην οποία χοροστάτησε και τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία πλήθους πιστών, κατοίκων της περιοχής και επισκεπτών από ολόκληρο το νομό Λάρισας.

Στη συνέχεια, ο κ. Καπετάνος συμμετείχε στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου στους δρόμους του χωριού, μετά πλήθους πιστών.

Τέλος, παρακολούθησε στο προαύλιο της Εκκλησίας τις χορευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Γυναικών Αργυροπουλίου “Η Αγία Παρασκευή ” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρβανιτοβλάχων Αργυροπουλίου.

Με το πέρας της ιερής δοξολογίας και των πανηγυρικών εκδηλώσεων ο Χρήστος Καπετάνος συνομίλησε εκτενώς με τους παραβρισκόμενους, αναφορικά με τα τεκταινόμενα της επικαιρότητας αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ δεν παρέλειψε να ανταλλάξει μαζί τους ευχές για τη μεγάλη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Επιπλέον, παρακάθισε σε παρακείμενο καφέ στην κεντρική πλατεία του Αργυροπουλίου, όπου παρουσία φίλων, ανέπτυξε τις θέσεις του, ενόψει των εθνικών εκλογών του Μαΐου, υπογραμμίζοντας ότι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η ικανοποίησή μου που πλήθος πιστών από το Αργυροπούλι, τον Τύρναβο αλλά και ευρύτερα από το νομό Λάρισας συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την μεγάλη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Με δύναμη την πίστη μας, αισιοδοξώ και είμαι βέβαιος ότι οι δύσκολες μέρες έχουν παρέλθει και οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας» τόνισε με το πέρας των εκδηλώσεων ο Χρήστος Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ