ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των Δήμων Αγιάς, Κιλελέρ, και Τεμπών διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για την αγωνιστική περίοδο 2023, στις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων στον Νομό της Λάρισας.

Το αγώνισμα της Αντοχής εξελίχθηκε στο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας, περιμετρικά του Κισσάβου και της Κοιλάδας των Τεμπών, με Εκκίνηση την Αγιά και Τερματισμό το Πουρνάρι του Δήμου Τεμπών, διανύοντας απόσταση 80 χιλιομέτρων.

Το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 στο χώρο του Τερματισμού στο Πουρνάρι του Δήμου Τεμπών, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις νικήτριες του αγωνίσματος.

Στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στις νικήτριες αθλήτριες της κατηγορίας των Νεανίδων. Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Νέσσωνος κ.κ. Χρήστος Κρικώνης και Παναγιώτης Γκατζόγιας.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο έφορος υλικού και μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Ταταράκης, τίμησε τον Δήμαρχο για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για την αγωνιστική περίοδο 2023.

Σε δηλώσεις του ανέφερε τα παρακάτω:

“Η διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών ποδηλατικών αγώνων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας. Ως δημοτική Αρχή μέλημά μας και επιθυμία μας είναι η διοργάνωση αντίστοιχων αθλητικών οργανώσεων και σε άλλα αθλήματα. Στόχος μας είναι τα παιδιά του Δήμου μας να έλθουν πιο κοντά στον αθλητισμό, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την αγαστή συνεργασία. Ακόμη, ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου κ. Σάββα Τσοπούρογλου για την επιλογή και υποστήριξη να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες στα όμορφα μέρη του Δήμου Τεμπών, τα οποία είναι κατάλληλα να φιλοξενούν αγώνες τέτοιας εμβέλειας.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Να συγχαρώ όλες τις ποδηλάτισσες που έλαβαν μέρος στο αγώνισμα και προσκαλώ τις ποδηλάτισσες και τους ποδηλάτες να επισκεφθούν το Δήμο μας και να απολαύσουν με τα ποδήλατά τους τις όμορφες διαδρομές μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ