ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ

Υποστήριξε από το Μακρυχώρι και τους Γόννους η Στέλλα Μπίζιου

Στο Μακρυχώρι και στους Γόννους βρέθηκε την Κυριακή του Θωμά και της εορτής του Αγίου Γεωργίου η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, όπου είχε την ευκαιρία να εκκλησιαστεί και κατόπιν να συνομιλήσει με τους κατοίκους των δύο χωριών.

«Από χθες μπήκαμε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, διαψεύδοντας όλες τις Κασσάνδρες που επί μήνες ‘βομβάρδιζαν’ τους Έλληνες πολίτες με τις πληροφορίες για δήθεν πρόωρες εκλογές.

Υπεύθυνα και συντεταγμένα με το θεσμικό πλαίσιο, ακριβώς δηλαδή με τον τρόπο που κυβερνήσαμε τέσσερα χρόνια, ο Πρωθυπουργός και η ΝΔ απευθύνονται πλέον στον Ελληνικό λαό καλώντας τον να αξιολογήσει και να συγκρίνει. Να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβαινε στη χώρα επί κυβερνήσεως Αλέξη Τσίπρα και τι επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ελληνικός λαός είναι ο απόλυτος κριτής και τον καλούμε να κάνει την επιλογή του μέλλοντος.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγαλοστομίες, χωρίς λαϊκισμό και παλαιοκομματικές τακτικές, οι Έλληνες θα επιλέξουν αν θέλουν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα συνεχίσει να πηγαίνει τη χώρα μπροστά ή θα επιστρέψουμε στις μαύρες μέρες του παρελθόντος.

Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και όλοι εμείς που σταθήκαμε υπεύθυνα δίπλα στους Έλληνες θα δώσουμε τίμιο και καθαρό αγώνα για να εξηγήσουμε με σαφήνεια αυτό το διακύβευμα.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους!», τόνισε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ