ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΙΣΘΑ ΚΕΠ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Υποστήριξε σε σεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παν. Νταής

«Οι λογιστές μετατράπηκαν σε άμισθα ΚΕΠ της κυβέρνησης». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτης Νταής μιλώντας στους οικονομολόγους, φοροτέχνες-λογιστές, σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα.

«Τα λογιστικά γραφεία έχουν μετατραπεί στα τελευταία χρόνια σε ‘’ άμισθα ΚΕΠ ‘’ της κυβέρνησης προσπαθώντας να στηρίξουν τους πελάτες τους και χωρίς να στηρίζονται από πουθενά» είπε ο κ. Νταής και τόνισε πως οι λογιστές έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος μέσα στην πανδημία, πολλά λογιστικά γραφεία αλλά και το προσωπικό έφτασε στα όρια του, την ίδια στιγμή που τόσο από το υπουργείο Οικονομικών όσο και από το Υπουργείο Εργασίας εκδίδονταν ειρωνικές ανακοινώσεις για τον κλάδο.

«Περιστοιχίζομαι από συναδέλφους κι έτσι νιώθω πως μπορώ να μιλήσω άνετα», είπε ο κ. Νταής και συνέχισε: «Ο κλάδος στην περίοδο της πανδημίας έπαιξε κομβικό ρόλο στο να κρατηθούν οι επιχειρήσεις της Λάρισας όρθιες, διεκπεραιώνοντας μια εξαιρετικά δύσκολη και κοπιώδη δουλειά.
Μια δουλειά που αναγνωρίστηκε από τις επιχειρήσεις, αλλά δεν αναγνωρίστηκε ποτέ από την κυβέρνηση, που τηρεί σχεδόν εχθρική στάση απέναντι στον κλάδο».

Και κατέληξε: «Οι καιροί είναι δύσκολοι, η διαμαρτυρία από τα πληκτρολόγια δεν φτάνει, πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να είναι κοντά στις ενώσεις λογιστών και στο Οικονομικό Επιμελητήριο που υποχρεούται να στηρίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα των μελών του».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ