ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Γεώργιο στη Νίκαια και τη Γιάννουλη παρέστη ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.
Ο Λαρισαίος πολιτικός παρευρέθηκε αρχικά στις εκδηλώσεις της Νίκαιας, όπου συνεχάρη τη δημοτική αρχή για την οργάνωση και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους πολίτες, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα επικαιρότητας.

Προς τιμήν του Πολιούχου, αναβίωσε το παραδοσιακό έθιμο του μαντηλιού, με αγώνα δρόμου, στον οποίο συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Νίκαιας και χόρεψαν παραδοσιακά συγκροτήματα, προεξάρχοντος του πρωτοπεσβύτερου του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Νίκαιας, π. Αριστείδη.

Αποχωρώντας από τη Νίκαια, ο Χρήστος Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πέραν του Στρατού μας, ο Άγιος Γεώργιος είναι προστάτης των χριστιανών της Ανατολής και απελευθερωτής των φυλακισμένων. Εύχομαι, ολόψυχα, να θαυματουργήσει, ώστε να διασωθούν οι συμπατριώτες μας, που βρίσκονται στο Σουδάν και κινδυνεύουν οι ζωές τους και να επιστρέψουν στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν».

Ο Χρήστος Κέλλας, το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά, παρέστη στον μεθεόρτιο εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Γεωργίου, στον φερώνυμο ιερό ναό της Γιάννουλης. Ακολούθως, συμμετείχε στη λιτάνευση της ιερής εικόνας και του λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και ιππέων με άλογα του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Κέλλας συνεχάρη τους διοργανωτές και τα μέλη των συλλόγων και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους εορτάζοντες. Στη συνέχεια, συζήτησε με τους πολίτες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις της και θα εργαστεί με πρόγραμμα την ερχόμενη τετραετία, για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ