Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου και την επόμενη ημέρα η χώρα θα αποκτήσει προοδευτική κυβέρνηση εξέφρασε από τη Λάρισα ο αναπληρωτής γραμματέας το κόμματος Γ. Βασιλειάδης από τα γραφεία της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ξεκαθαρίζοντας ότι η συζήτηση που έχει ξεκινήσει για κυβέρνηση ηττημένων δεν έχει καμία απολύτων βάση γιατί όπως και να γίνει δεν βγαίνουν οι αριθμοί και όλο αυτό εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης για να αλλάξει ατζέντα και η προεκλογική συζήτηση να μη γίνει στη βάση των προγραμμάτων και των προτάσεων του κάθε κόμματος.

Αφού ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν την ευκαιρία στο κόμμα του να κυβερνήσει για πρώτη φορά με βάση το πρόγραμμά του και τις θέσεις του που αποτελούν ελπίδα για την κοινωνία, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. υπόσχεται δικαιοσύνη παντού, ανάπτυξη, ελπίδα.

Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Λάρισα αφού σημείωσε ότι είναι βγαλμένο μέσα από την κοινωνία αφού ο καθένας που συμμετέχει εκφράζει το κοινωνικό σύνολο μεταξύ άλλων ανέφερε:


Τον κ. Βασιλειάδη προλόγισε ο συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, Βασίλης Ζωγράφος, ο οποίος παρουσίασε τους 11 υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό που είναι οι:

Ζωή Ακριβούλη – οικονομολόγος,

Άννα Βαγενά – βουλευτής και ηθοποιός,

Αργύρης Γραβάνης – γεωπόνος,

Μαρία Εμμανουήλ–Χατζή – Θεολόγος – ιδιωτική υπάλληλος,

Γιάννης Καριπίδης – αντιδήμαρχος Ελασσόνας – γιατρός,

Βασίλης Κόκκαλης – δικηγόρος – βουλευτής,

Ερμίνα Μαγαλιού – εκπαιδευτικός,

Παναγιώτης Νταής – οικονομολόγος,

Απόστολος Πέκας – πολιτικός μηχανικός,

Πέτρος Τσακνάκης – γεωπόνος – περιφερειακός σύμβουλος,

Ιωάννα Φουτζοπούλου, καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ