ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ Ο ΠΑΝ. ΝΤΑΗΣ

Στην εκδήλωση για τον Αγ. Γεώργιο, στους Γόννους, με τους συνυποψηφίους του, ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Π Νταής
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού της μνήμης του Αγίου Γεωργίου στους Γόννους παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Νταής.

Για μια ακόμη χρονιά η αναβίωση του εθίμου της περιφοράς της εικόνας του πολιούχου Αγ. Γεωργίου, με συνοδεία καβαλάρηδων ήταν εντυπωσιακή.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους πολιτιστικού συλλόγους, αλλά και στην τοπική κοινωνία, οι οποίοι στηρίζουν τα έθιμα και τον πολιτισμό, καθώς και στη νέα γενιά που εξακολουθεί να αγαπά την παράδοση.

Παράλληλα ο κ. Νταής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να ανταλλάξει απόψεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την περιοχή. Συζήτησαν για την ακρίβεια και το αυξημένο κόστος της ενέργειας που ταλαιπωρούν τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δενδροπαραγωγοί της περιοχής, οι οποίοι έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και έχουν αγνοηθεί παντελώς από την κυβέρνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ