Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ

Κοινή δήλωση του Γιώργου Λαμπρούλη, Δημήτρη Αβρανά και Μαρίας Κωστή για τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε Αγιά, Ελασσόνα και Όσσα

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών παραβρέθηκε αντιπροσωπεία των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα στην Αγιά βρέθηκε ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, στην Ελασσόνα ο Δημήτρης Αβρανάς, υποψήφιος βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου και στην Όσσα η Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτής.

Οι παραπάνω υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε κοινή τους δήλωση τονίζουν:

Χαιρετίζουμε τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους που βγήκαν με τα τρακτέρ στους δρόμους σε Αγιά, Ελασσόνα και Όσσα.

Τα αιτήματά τους για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, μείωση του κόστους παραγωγής είναι αυτά που μπορούν να τους εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή ζωή για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα τους και να σταματήσει να ακολουθεί την πολιτική του διαίρει και βασίλευε.

Η ίδια η πείρα των αγροτών της Αγιάς, δείχνει ότι, μόνο με τη μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τη κοινή δράση με τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές της πόλης, μπόρεσαν να αποσπάσουν κάποιες κατακτήσεις.

Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα αλλά και στις εκλογές στις 21 Μάη είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δώσετε τη μάχη από καλύτερες θέσεις.

Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που συμπαραστάθηκε ενεργά στους αγώνες σας για επιβίωση, έδωσε μάχη εντός και εκτός Βουλής για τα συμφέροντά σας, στήριξε τα δίκαια αιτήματα σας. Εκεί θα καταθέσει το ΚΚΕ και κάθε ψήφο που θα πάρει στις εκλογές που έρχονται, φωτίζοντας με την πολιτική του πρόταση τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με διαφορετική οργάνωση της αγροτικής παραγωγής, που θα λειτουργεί σχεδιασμένα για την ικανοποίηση των λαϊκών κοινωνικών αναγκών και όχι για τα κέρδη των λίγων, που θα εγγυάται στον αγροτοκτηνοτρόφο σταθερό και ικανοποιητικό εισόδημα, καλύτερη ζωή στην οικογένειά του, επαρκή και ασφαλή τρόφιμα στο λαό..

Με το ΚΚΕ λοιπόν γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μετράει και ενοχλεί! Η ενίσχυσή του παντού, είναι πραγματική συμβολή στον αγώνα για την υπεράσπιση του εισοδήματός, για να μείνει η αγροτιά στον τόπο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ