ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

Τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας από το Μικρό Ευύδριο

Την περιοχή των Φαρσάλων επισκέφθηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας.

Ο κ. Παπαλιάγκας βρέθηκε αρχικά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων και συνομίλησε με τον Διοικητή και τους υπόλοιπους εργαζόμενους για τα θέματα της αρμοδιότητάς τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον αγροτικό Συνεταιρισμό «Ο Ενιπέας» που έχει έδρα το Μικρό Ευύδριο και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Φαρσάλων.

«‘Ένας Συνεταιρισμός ιδιαίτερα δυναμικός, με σύγχρονες αντιλήψεις που δίνει έμφαση στην ποιοτική καλλιέργεια των προϊόντων του, με σκοπό αυτά να αποκτήσουν περισσότερη προστιθέμενη αξία και αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό. Η αύξηση του κύκλου εργασιών του είναι μια ένδειξη της καλής του πορείας, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για τις δύσκολες εποχές που περνάμε», δήλωσε ο κ. Παπαλιάγκας.

Στο Μικρό Ευύδριο επισκέφθηκε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φαρσάλων, ευχαρίστησε το Διοικητή και τους Πυροσβέστες για την τεράστια προσφορά τους, κάτω μάλιστα από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του για την επίλυση των προβλημάτων που και υπαρκτά είναι και μεγάλα. Όπως η άμεση ενίσχυση του κλιμακίου με προσωπικό, με μεταθέσεις και νέες προσλήψεις με εποχικούς πυροσβέστες, την αναβάθμισή του σε Υπηρεσία Δ’ Τάξης, την εξεύρεση οριστικής λύσης στο πρόβλημα της εγκατάστασής του και τέλος στην αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου των οχημάτων.

Στη συνάντηση του με φίλους και κατοίκους του Μ. Ευυδρίου, ο κ. Παπαλιάγκας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών:

«Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που πραγματικά θέλουμε. Για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την υγεία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Σε μια οικονομία ανθεκτική, βιώσιμη, με αξιοπρέπεια και ευημερία για όλους», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ