ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ

Ο Μ. Χαρακόπουλος σε χωριά Αγιάς & Φαρσάλων

«Την ώρα που ο προεκλογικός λόγος των κομμάτων της αντιπολίτευσης καταδεικνύει τη σύγχυση που τα διακατέχει για την επόμενη μέρα, ξεκινώντας από το “νόμισμα Δήμητρα” του Βαρουφάκη, που θα αντικαταστήσει το ευρώ, μέχρι την “κυβέρνηση ανοχής”, που αντικατέστησε το σχέδιο για “κυβέρνηση ηττημένων”, του Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει το ρεαλιστικό της πρόγραμμα για την νέα τετραετία, δίνοντας μια σίγουρη και σταθερή προοπτική για τη χώρα».

Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την επίσκεψη του στα χωριά Μαρμάριανη, Ελευθέριο, Δήμητρα, Καστρί και Αμυγδαλή Αγιάς, καθώς και Άγιο Κωνσταντίνο, Δασόλοφο, Κάτω Βασιλικά, Σιτόχωρο, Ρεματιά και Βαμβακού Φαρσάλων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός κάλεσε τους πολίτες να αναρωτηθούν αν «είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν το μέλλον το δικό τους και των οικογενειών τους ψηφίζοντας κόμματα τα οποία με τόση ανευθυνότητα και προχειρότητα προτείνουν κυβερνητικές επιλογές που με βεβαιότητα, όπως απέδειξε και το 2015, θα μας ρίξουν στον γκρεμό ως χώρα και ως κοινωνία. Μετά από όλη αυτή την πικρή εμπειρία της διακυβέρνησης από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας η οποιαδήποτε επανάληψη αυτού του σεναρίου θα είναι απλώς καταστροφική.

Αντιθέτως, η ΝΔ έχει καλέσει με παρρησία τους πολίτες να την κρίνουν σύμφωνα με τα πεπραγμένα της δικής της τετραετούς διακυβέρνησης, και τα όσα πέτυχε παρά τις πολλαπλές εξωγενείς κρίσεις. Και τώρα, πλέον, “ξεδιπλώνει” το πρόγραμμά της, το οποίο ανακοίνωσε ο πρόεδρός της και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας από τον ελληνικό λαό την έγκρισή του με καθαρή εντολή αυτοδυναμίας για να το εφαρμόσει.

Το πρόγραμμά μας, συγκεκριμένο, κοστολογημένο, εφικτό, εφόσον διατηρήσουμε την πολιτική σταθερότητα, συνιστά ένα ισορροπημένο μείγμα μείωσης φόρων, αύξησης μισθών και συντάξεων και ταχέως εκσυγχρονισμού του κράτος, που μπορεί να ανεβάσει σε πολύ ψηλότερο σκαλοπάτι το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών της χώρας.

Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, προβλέπεται η αύξηση του αφορολόγητου για όσους έχουν παιδιά, το “κούρεμα” των τεκμηρίων διαβίωσης, η μείωση του τέλους επιτηδεύματος και των ασφαλιστικών εισφορών. Ειδικά για τους αγρότες θα υπάρξει η οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, αλλά και αύξηση του αριθμού των κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών κατά 60.000 μέχρι το 2027.

Ταυτόχρονα, ο στόχος της νέας τετραετίας είναι ο μέσος μισθός να πάει στα 1.500 ευρώ, ο κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ, ενώ η ανεργία να πέσει στο 8% μέχρι το 2027.

Το δίλημμα για τους πολίτες είναι πλέον σαφές: ψήφος στη Νέα Δημοκρατία για να προχωρήσουμε μπροστά με σταθερότητα και σιγουριά ή πολιτική αστάθεια και οικονομικός μαρασμός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ