ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ: Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.
Η κα Μπίζιου ενημερώθηκε από το ΔΣ του Νοσοκομείου και συζήτησε με τον διοικητή κ. Βλαχάκη Γρηγόρη, τον αντιπρόεδρο Ολύμπιο Αθανάσιο, το μέλος κα Σακελλαρίου Κατερίνα, το διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ΓΝΛ κ. Απόστολο Κομνό, τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρακούση Κωνσταντίνο, την πρόεδρο των εργαζομένων κα Έφη Χύτα και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων, καθώς και με την πρόεδρο της ΔΑΚΕ κα Ευρυδίκη Γούλα και μέλη αυτής, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα μεγάλα έργα που εξελίσσονται στο ΓΝΛ, όπως η δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του νοσοκομείου (5.400.000 €), καθώς και η κατασκευή τριών ασανσέρ έργο πολύ χρήσιμο για την διευκόλυνση των ασθενών.

Στη συνέχεια η βουλευτής ξεναγήθηκε στις πτέρυγες της ορθοπεδικής κλινικής και της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής που βρίσκονται υπό ανακατασκευή. Τέλος ενημερώθηκε για την ανάγκη της κτηριακής αναβάθμισης του μικροβιολογικού τμήματος.

Αμέσως μετά η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του ΓΝΛ γιατί με το έργο που πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια αλλάζει κυριολεκτικά την εικόνα του ιστορικού δημόσιου νοσοκομείου της πόλης. Με τη στήριξη της κυβέρνησης καθώς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε λίγο καιρό οι Λαρισαίοι θα απολαμβάνουν υπηρεσίες υγείας ακόμα υψηλότερου επιπέδου.

Άλλωστε είναι στρατηγική δέσμευση της ΝΔ και του ίδιου του Πρωθυπουργού να αναβαθμιστούν ριζικά τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς ο χώρος της δημόσιας υγείας αποτελεί για μας μια από τις τρεις βασικές προτεραιότητές της νέας κυβερνητικής περιόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ