ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

«Εμπαίζουν τους παραγωγούς αμυγδάλου, στον νομό Λάρισας, καθώς εδώ και μήνες περιμένουν την αποζημίωση των καλλιεργειών τους, την οποία είχε εξαγγείλει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σημειώνουν δε, ότι πολλοί παραγωγοί στον γειτονικό μας νομό Μαγνησίας, την έχουν λάβει.

Γιατί αυτή η διάκριση;», δήλωσε μετά από συναντήσεις του με αμυγδαλοπαραγωγούς στο Συκούριο, αλλά και άλλων αμυγδαλοπαραγωγικών περιοχών, ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ακης Νασιώκας.

Σε περιοδεία του στο Συκούριο, στην Όσσα, στο Χειμάδι, στο Καλοχώρι και στην Σπηλιά, συζήτησε με τους κατοίκους τους, τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ερήμωση των χωριών, την ενεργειακή κρίση…, αλλά και για θέματα που αφορούν την πολιτική κατάσταση της χώρας.

«Στις κάλπες των εθνικών εκλογών της 21ης Μαϊου, ο κόσμος θα δώσει την απάντησή του… Δεν αντέχει άλλο να πληρώνει υπέρογκους λογαριασμούς, να μη μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς, να μην μπορεί να αγοράσει ούτε τα βασικά, και να οδηγείται καθημερινά όλο πιο κοντά στην φτωχοποίηση.

Η ανατροπή αυτής της κατάστασης είναι το κυρίαρχο αίτημα της κοινωνίας και το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί γι αυτό…» τόνισε ο κ. Νασιώκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ