ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τους 11 υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Λάρισας παρουσίασε σήμερα σε μία λιτή εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου Διόνυσος η ΔΕΕΠ Λάρισας του κόμματος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της οργάνωσης Ηλίας Σουφλιάς ο οποίος έκανε λόγο για «μία εξαιρετική πολιτική εντεκάδα η οποία δηλώνει παρούσα να υπηρετήσει την κοινωνία του νομού Λαρίσης, να προβάλει τα θέλω της και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα για τα παιδιά μας και τις υποδομές του τόπου».

Κλείνοντας την σύντομη εισήγησή του ο κ. Σουφλιάς ανέφερε:

«Στη νέα τετραετία που έρχεται, αυτή η επίλεκτη εντεκάδα θα σταθεί στο πλευρό του Λαρισαίου πολίτη και με οδηγό το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα εργαστεί ώστε οι προκλήσεις που αφορούν το μέλλον του νομού μας να υλοποιηθούν.
Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του νόμου τους ευχαριστώ, τους συγχαίρω για την παρουσία τους και τη διάθεσή να προσφέρουν και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».

Αναλυτικά στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«H ΔΕΕΠ Λάρισας, προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ του μεγαλύτερου κόμματος της χώρας αλλά και των ανθρώπων του τύπου στο νομό, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτή τη μικρή λιτή εκδήλωση.

Φιλοξενούμε σήμερα εδώ δύο ομάδες που ο ρόλος τους συμβάλλει στο να υπηρετούμε το πολίτευμα και να εργαζόμαστε για μία καλύτερη χώρα.

Την τέταρτη εξουσία, τον τύπο δηλαδή, που εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, παρακολουθεί την άσκηση των τριών εξουσιών, παρέχει την ενημέρωση στα δημόσια ζητήματα και ταυτόχρονα μεταφέρει τη φωνή του λαού ενοποιώντας τις διαφορετικές απόψεις της κοινωνίας αλλά και τις διαφορετικές απόψεις της εξουσίας.

Παράλληλα φιλοξενούμε μία εξαιρετική πολιτική εντεκάδα η οποία δηλώνει παρούσα να υπηρετήσει την κοινωνία του νομού Λαρίσης, να προβάλει τα θέλω της και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα για τα παιδιά μας και τις υποδομές του τόπου.

Η ηγεσία του κόμματος επέλεξε μεταξύ πολλών προσώπων, οι οποίοι είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να αγωνιστούν για τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για το νομό Λαρίσης, 11 πρόσωπα τα οποία θα μας τα παρουσιάσει ευθύς αμέσως η κυρία Θεοδώρα Μπλιούμη και οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον εαυτό τους.

Τα 4 χρόνια που πέρασαν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε ιδιαίτερες κρίσεις που καμία άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε. Παράλληλα υλοποίησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος που είχε εξαγγελθεί το 2019.

Ο νομός μας, πέρα από όλα τα υπόλοιπα τα οποία αντιμετώπισε όλη η χώρα, αντιμετώπισε θεομηνίες, σεισμό, παγωνιές με επιτυχία.

Στη νέα τετραετία που έρχεται, αυτή η επίλεκτη εντεκάδα θα σταθεί στο πλευρό του Λαρισαίου πολίτη και με οδηγό το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα εργαστεί ώστε οι προκλήσεις που αφορούν το μέλλον του νομού μας να υλοποιηθούν.
Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του νόμου τους ευχαριστώ, τους συγχαίρω για την παρουσία τους και τη διάθεσή να προσφέρουν και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».

Στη συνέχεια ένας ένας οι υποψήφιοι έκαναν μία σύντομη παρουσίαση της υποψηφιότητάς τους εκφράζοντας όλοι τους τη βεβαιότητα για νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι 11 υποψήφιοι είναι:

1. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ)

3. ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4. ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

5. ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ)

6. ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7. ΠΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

8. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

9. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

10. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ)

11. ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ