ΚΟΜΒΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΓΝΛ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η Ρένα Καραλαριώτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

«Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αποτελεί σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα, για το εθνικό σύστημα Υγείας. Ο κομβικός του ρόλος αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο, με τη λειτουργία του υπερσύγχρονου μηχανήματος ποζιτρονιακής απεικόνισης (PET/CT), αλλά και τη λειτουργία της ΜΕΘ Παίδων, που αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου, κ.Δημήτρη Κατσικονούρη, τον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής, καθηγητή Δημήτρη Ζαχαρούλη, τον διευθυντή της Γυναικολογικής και Μαιευτικής Κλινικής, καθηγητή Αλέξανδρο Δαπόντε, τη διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ντίνα Ζησοπούλου, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου και τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Κουτρουμπέλη, ενώ επί τάπητος βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΛ. Η υποψήφια βουλευτής είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Είστε οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, δώσατε γενναία μάχη στη διάρκεια της πανδημίας, όπως επίσης και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο τους, για τις δυνάμεις που βάζουν ώστε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας να είναι σημείο αναφοράς στην Κεντρική Ελλάδα.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει ως βασικό πυλώνα προτεραιότητας τη δωρεάν δημόσια υγεία που αξίζει να έχουμε οι πολίτες. Με την ενίσχυση του προσωπικού των νοσοκομείων και των ΤΕΠ, καθώς και των Κέντρων Υγείας, με την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλα τα βασικά νοσήματα δημιουργείται ένα πλέγμα υπηρεσιών Υγείας υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών (ηλεκτρονικός φάκελος ασθενούς) και την ενίσχυση του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ