ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΣΤΟ Κ.Υ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Την αναγκαιότητα της συνεχούς επένδυσης στον τομέα της υγείας με έργα ουσίας, επισήμανε ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, που επισκέφτηκε το Κ.Υ Ελασσόνας και συνομίλησε με εργαζόμενους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του πρώτου κέντρου Υγείας που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες της Ελασσόνας, καθημερινά, εδώ και 38 χρόνια από την ίδρυσή του. Είμαστε ευγνώμονες και προσπαθούμε πάντα για την εξέλιξη του».

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν πρώτα απ’ όλα τον ιατρό Χρήστο Κέλλα, που η ευαισθησία του σε θέματα υγείας, τον οδηγεί σε πολιτικές παρεμβάσεις, τόσο για την στελέχωση σε προσωπικό, όσο και για την αναβάθμιση σε τεχνολογικό εξοπλισμό των Δομών Υγείας της χώρας, με στόχο την διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στις προσλήψεις του μόνιμου και επικουρικού προσωπικού που έγιναν την τελευταία διετία στο Κ.Υ Ελασσόνας, επεσήμανε την λειτουργία ακτινολογικού εργαστηρίου, ενώ τόνισε ότι έχει συσταθεί τομέας ΕΚΑΒ με 12 πληρώματα και 2 ασθενοφόρα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης, πρότασης της 5ης ΥΠΕ, για έργο κτιριακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας συνολικής αξίας 1.505.360 ευρώ, το οποίο θα δημοπρατηθεί άμεσα.

«Το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες 54 χωριών. Κάθε επένδυση στην υγεία είναι προσφορά στο συνάνθρωπο μας και αυτό αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ και για μένα προσωπικά.
Δε σταμάτησα ποτέ να είμαι γιατρός, ζω καθημερινά την αγωνία του ασθενή και την ανάγκη του να στηριχτεί σε ένα άρτιο σύστημα υγείας», επισήμανε ο Χρήστος Κέλλας, που υποσχέθηκε, ότι “θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των εργαζομένων, παρεμβαίνοντας για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων για την φροντίδα και προσφορά στο συνάνθρωπο”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ