ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. στο Μαξίμ στον Τύρναβο θα ανέβει η ετήσια θεατρική παράσταση του ΕΠΑΛ Τυρνάβου με τίτλο «[Β]ROMEO ΔΙΧΩΣ JULIET» σε σενάριο Μαρίας Κίτρα.

Πρόκειται για μια καταπληκτική παράσταση που προετοιμάζεται ολόκληρη τη χρονιά, στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος που εκπονούν ο εκπαιδευτικός Σακατζής Δημήτρης ως συντονιστής και οι καθηγητές Γιουρούκης Αργύρης ,Ιασωνίδου Ευγενία και Μπεκίρη Μαρία ως συμμετέχοντες, με τους μαθητές της θεατρικής ομάδας του σχολείου.

Συντελεστές

Σενάριο: Κίτρα Μαρία

Διασκευή σεναρίου –Σκηνοθεσία: Σακατζής Δημήτρης

Φιλολογική επιμέλεια: Μπεκίρη Μαρία

Σκηνικά: Ιασωνίδου Ευγενία, Κολυβά Βαλεντίνη

Μουσική: Γιουρούκης Αργύρης, Σακατζής Δημήτρης

Ήχος παράστασης: Θοδωρής Πλιάκας, Θεμιστοκλής Παναγιώτου

Φώτα: Βασίλης Σαμολαδάς

“Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε εκλεκτούς καθηγητές- καλλιτέχνες και μαθητές- μικρούς ηθοποιούς, που με ενθουσιασμό και μεράκι, διαθέτοντας από τον προσωπικό τους χρόνο και με μεγάλο κόπο, δημιούργησαν ένα φανταστικό αποτέλεσμα, το οποίο σας προκαλούμε–προσκαλούμε να απολαύσετε μαζί μας το Σάββατο στις 6-05-2023 και ώρα 8:30μμ στο θέατρο ΜΑΧΙΜ .

Ας υποστηρίξουμε όλοι αυτή την πραγματικά τιτάνια προσπάθεια των μαθητών του σχολείου. Έτσι εκπληρώνεται ο παιδαγωγικός της χαρακτήρας και απογειώνεται η εκπαιδευτική διαδικασία.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ», τονίζεται στην πρόσκληση του σχολείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ