ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ

Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου επισκέφτηκαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου όπου ενημερώθηκαν για τους τομείς και τις ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο.

Πληροφορήθηκαν για τα προγράμματα σπουδών καθώς και για τους τίτλους (πτυχίο και απολυτήριο) που αποκτούν οι μαθητές στο τέλος της φοίτησης. Ακόμη οι μαθητές έμαθαν για την δυνατότητα να ακολουθήσουν είτε σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανάλογα με τον τομέα σπουδών, είτε να ασκήσουν επάγγελμα σύμφωνα με το πτυχίο που απέκτησαν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους επαγγελματικούς χώρους και στα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων. Η ενημέρωση έγινε με παρουσίαση των θεμάτων αλλά και με την ξενάγηση στους εργαστηριακούς χώρους του σχολείου.

Η διευθύντρια του ΕΠΑΛ κ. Νούλα Ελένη υποδεχόμενη τους μαθητές επεσήμανε τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει το σχολείο στην εκπαίδευση και την επαγγελματική αποκατάσταση των μαθητών της περιοχής. Κατά την αποχώρηση τους, ευχαρίστησε την διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου και ιδιαίτερα τους συνοδούς καθηγητές για την άψογη συνεργασία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ