ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΚΟΠΙΑΣ, ΔΙΝΕΙ “ΑΝΑΣΑ” ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

Υποστήριξε ο Χρ. Κέλλας από τη Σκοπιά Φαρσάλων

«Η κατασκευή του φράγματος της Σκοπιάς, ενός εμβληματικού, αρδευτικού, υδρευτικού και περιβαλλοντικού έργου, φέρει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως μία ακόμη απόδειξη της συνέπειας λόγων και πράξεων, που διακρίνει την κυβέρνηση της ΝΔ.

Στηρίζουμε, ταυτόχρονα, έμπρακτα τους παραγωγούς, με έργα υποδομής, έκτακτες ενισχύσεις για τη στήριξη του εισοδήματός τους, έχοντας πάντα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός μας, την ανάπτυξη της υπαίθρου».

Αυτά δήλωσε, από την Σκοπιά Φαρσάλων, όπου βρέθηκε για μία ακόμη φορά, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας. Ο Λαρισαίος πολιτικός, που διατηρεί άριστη επικοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής, τόνισε:

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιστήκαμε, διεκδικήσαμε και σε δύσκολες εποχές καταφέραμε πολλά. Έτσι θα συνεχίσουμε και μετά τις 21 Μαίου».
Φράγμα Σκοπιάς

Ο Χρήστος Κέλλας, εξέφρασε την ικανοποίηση, αλλά και τη δικαίωσή του για τη δρομολόγηση του φράγματος της Σκοπιάς, το οποίο βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης και θα αναβαθμίσει ποικιλοτρόπως, με τεράστιο αναπτυξιακό αποτύπωμα, την περιοχή, εξασφαλίζοντας την άρδευση χιλιάδων στρεμμάτων, την ύδρευση σε πολλές κοινότητες και οικισμούς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σε συνδυασμό με το αρδευτικό έργο “Υπέρειας Φαρσάλων – Ορφανών Καρδίτσας”, επιτυγχάνεται η ορθή διαχείριση του νερού, καλύτερες παραγωγές και οικονομία κλίματος στο κόστος άρδευσης.

Υλοποιήσαμε ότι υποσχεθήκαμε. Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

Στήριξη της υπαίθρου

Ο Χρήστος Κέλλας, αναφέρθηκε ακόμη στη στήριξη της ΝΔ στους κατοίκους της υπαίθρου και ιδιαίτερα απομακρυσμένων κοινοτήτων, επισημαίνοντας:

«Με την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δημοσίου μηδενίζουμε την απόσταση μεταξύ των πολιτών και του κράτους. Παρέχουμε διαρκώς κίνητρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, με την δημιουργία επενδύσεων στην περιφέρεια. Η επιτυχημένη δημοσιονομική διαχείριση, μας δίνει το περιθώριο να προχωρήσουμε σε καλύτερους μισθούς και συντάξεις, μειώσεις φόρων, ανάπτυξη και δυνάμωση του κοινωνικού κράτους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ