ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Ανακοίνωση της «Πόλης που Θέλουμε» την οποία υπογράφει ο επικεφαλής Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι

Χαιρόμαστε που επιτέλους ο κ. Κόκουρας, αποφάσισε να επισκεφθεί το δημαρχείο στον Αμπελώνα, ουσιαστικά πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια θητείας, ζητώντας να του θέσουν οι κάτοικοι τα προβλήματα της περιοχής.

Αλλά κ. Δήμαρχε μην γίνεστε προκλητικός!

Με την συμπεριφορά σας προσβάλλετε τόσο τους δημότες του Αμπελώνα όσο και τους συμβούλους, δημοτικούς και τοπικούς, ακόμα και της δικής σας παράταξης.

Αυτό έπρεπε να κάνετε από την αρχή της θητείας σας και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα, αν πραγματικά σας ενδιέφερε, όπως άλλωστε σας είχε ζητηθεί από το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελώνα με απόφασή του από την πρώτη κιόλας συνεδρίασή του!

Δεν μπορεί να ζητάτε από τους συνδημότες σας να σας επισκεφθούν στο δημαρχείο για να σας θέσουν και να συζητήσετε τοπικά ζητήματα 6 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές όταν τόσα χρόνια υπήρξατε αδιάφορος και ουδέποτε ενδιαφερθήκατε για τα προβλήματα.

Τι άλλαξε ;

Ποιον κοροϊδεύετε ;;

Τώρα ξαφνικά και αμέσως μετά την αλλαγή προέδρου σας πήρε ο πόνος;
Άρα αποδεικνύετε ότι το πρόβλημά σας ήταν καθαρά και μόνο η πρόεδρος η οποία δεν ανήκε στην δίκη σας δημοτική παράταξη και παίζατε τόσα χρόνια μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος των δημοτών του Αμπελώνα.

Εκθέτετε και τη νέα πρόεδρο με την συμπεριφορά σας, καθώς τα προβλήματα του Αμπελώνα σας έχουν επισημανθεί από το συμβούλιο της Δ.Ε. Αμπελώνα πάμπολλες φορές, αλλά εσείς «αγρόν αγοράζατε».

Ανατρέξτε στις συνεδριάσεις και αποφάσεις του συμβουλίου της Δ.Ε. Αμπελώνα ή ρωτήστε τους 3 Αμπελωνίτες αντιδημάρχους σας για να ενημερωθείτε για τα προβλήματα και να φρεσκάρετε την μνήμη σας.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο γεγονός ότι χθες ενόψει της επίσκεψής στο δημαρχείο παρατηρήθηκε ένας οργασμός εργασιών καλλωπισμού των πάρκων και των πλατειών και φυσικά του χώρου μπροστά από το δημαρχείο.

Σε εμάς και στην πλειοψηφία των κατοίκων που εκλιπαρούν για καθαριότητα όλα αυτά τα χρόνια η χθεσινή ενεργοποίηση του μηχανισμού μας έκανε να καταλάβουμε ότι και μηχανισμός υπάρχει και προσωπικό για να καθαριστεί ο Αμπελώνας εκείνο που λείπει είναι η βούληση της δημοτικής αρχής που έχει επιδείξει μία αδικαιολόγητη αδιαφορία για την πόλη του Αμπελώνα, αλλά και γενικά για όλο το δήμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ