Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

«Για μένα, η πολιτική σημαίνει ευθύνη απέναντι σε κάθε άνθρωπο, που με έχει τιμήσει έστω και μια φορά με την εμπιστοσύνη του, που έχει βάλει έστω και μια φορά στην κάλπη ψηφοδέλτιο με το όνομά μου. Είμαι η Ρένα που γνωρίζετε, θα είμαι πάντα δίπλα σας -έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά», είπε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας, της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου, στον κόσμο της Γιάννουλης που την υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη.

Να σημειωθεί ότι την κ.Καραλαριώτου προσφώνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος που την καλωσόρισε, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον δυναμισμό, τις ικανότητες και την αξιοσύνη της, μιας και οι δυο τους συνεργάστηκαν στενά, επί σειρά ετών, στον Δήμο Λαρισαίων. «Σας ευχαριστώ για τη ζεστή σας υποδοχή. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Έχω περπατήσει όλη τη Γιάννουλη, ξέρω κάθε δρόμο και γειτονιά της. Με στηρίξατε δυναμικά για δήμαρχο, μου δώσατε ισχυρή εντολή, ξέρω τις ανάγκες της και θα δώσω μάχη για να αποκτήσει τις υποδομές που χρειάζονται.

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερα για να στηρίξουμε τον αγροτικό μας τομέα, να κατευθύνουμε περισσότερους πόρους για τους νέους αγρότες, για τη δημογραφική ανανέωση της υπαίθρου, με στοχευμένες παρεμβάσεις για μείωση του κόστους παραγωγής, για να συνεχίσουμε να παράγουμε. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να στηρίξουμε τις νέες και τους νέους μας -ήδη, το πρόγραμμα «Σπίτι μου» επεκτείνεται, με τη δέσμευση Μητσοτάκη ο μέσος μισθός θα αυξηθεί στα 1.500 ευρώ -κι έχει εξαιρετική σημασία η συνέπεια λόγων και πράξεων.

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να αλλάξουμε το κράτος, για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε και θέλουμε.
Σε αυτήν την εθνική προσπάθεια θέλω να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου.
Οι εκλογές, που είναι πολύ κοντά μας πια, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για να έχουμε μια ισχυρή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση συνέπειας και αξιοπιστίας που πραγματοποιεί -και το έχει αποδείξει- όσα υπόσχεται.

Ξέρετε ότι κατάγομαι από μια οικογένεια που με έμαθε να δουλεύω, να αγωνίζομαι, να στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις, αλλά και να νοιάζομαι για
τον τόπο μου, για τον διπλανό μου. Ζητώ τη στήριξή σας για να εκπροσωπήσω τον νομό μας, τον τόπο μας, για να κάνουμε μαζί πολλά περισσότερα. Ζητώ από τον δήμο μας, τον τόπο μας, ισχυρή εντολή, ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω από τη Βουλή να γίνω η δική σας φωνή. Είμαι και θα είμαι πάντα η Ρένα που γνωρίζετε. Ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας», κατέληξε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ