ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μπορεί η Βρύση Τυρνάβου να είναι από τα ελάχιστα σημεία αναψυχής και καλοκαιρινής εξόδου για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δήμου Τυρνάβου και όχι μόνο και για τη διαμόρφωσή της να ξοδεύτηκαν μέσω προγραμμάτων χιλιάδες ευρώ, η εικόνα εγκατάλειψης και διάλυσης που εμφανίζει σήμερα μόνο σε πνεύμονα ζωής και αναψυχής δεν θυμίζει, όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε χθες αναγνώστης του paidis.com, ο οποίος δηλώνει εξοργισμένος με την εγκατάλειψη και την αδιαφορία για ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του δήμου και δημόσιο χώρο που ανήκει στους κατοίκους της περιοχής.

Το άλλοτε καλαίσθητο γεφυράκι πάνω από τη λίμνη είναι σπασμένο και έχει πάρει επικίνδυνη κλίση αποτελώντας πηγή κινδύνου για μικρά παιδιά που άθελά τους  θα πλησιάσουν στο σημείο.

Η λίμνη βρώμικη και εγκαταλελειμμένη ενώ και γενικά όλος ο χώρος που προορίζεται για να συγκεντρώνονται παρέες και να ψήνουν έχει τα κακά του τα χάλια.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο αναγνώστης ρωτάει γιατί αυτή η εγκατάλειψη και η υποβάθμιση της Βρύσης.

Μπορεί να απαντήσει κανείς και το κυριότερο μπορεί να πει κανείς πότε θα ξαναγίνει πραγματικά χώρος αναψυχής τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και όλοι θα ψάχνουν για ένα χώρο δροσιάς και ξεκούρασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ