ΖΗΤΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

Περιοδεία της Στέλλας Μπίζιου σε Κυψελοχώρι, Νέσσωνα, Καλοχώρι, Χειμάδι, Όσσα, Συκούριο και Πουρνάρι

«Δυο εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε έναν από τους Έλληνες πολίτες, καθώς όλοι ξέρουν πως αυτά που υποσχεθήκαμε στην προεκλογική περίοδο του 2019 τα υλοποιήσαμε στο ακέραιο. Με τον ίδιο τρόπο ζητάμε εκ νέου την κυβερνητική εντολή για να πάμε την χώρα πιο μπροστά».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της περιοδείας στα χωριά Κυψελοχώρι, Νέσσωνα, Καλοχώρι, Χειμάδι, Όσσα, Συκούριο και Πουρνάρι.

«Όλοι σας γνωρίζετε καλά τον αγώνα που δώσαμε για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια, απέναντι σε ασύμμετρες απειλές που ναρκοθέτησαν την ίδια την κοινωνία. Γνωρίζετε επίσης πολύ καλά πως σταθήκαμε δίπλα σας, εδώ στον τόπο της παραγωγής σας, για να σας ανακουφίσουμε από τις καταστροφές που προκάλεσαν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Καταφέραμε όχι απλά να μετριάσουμε τους κινδύνους και τις απώλειες, μα να εγγυηθούμε την απρόσκοπτη πορεία προς το μέλλον. Στηρίξαμε και στηρίζουμε κάθε πολίτη που αντιμετωπίζει προβλήματα, βρίσκοντας κάθε φορά τη λύση.

Τώρα είναι η δική σας η ώρα. Τώρα θα πρέπει να απαντήσετε στο δίλημμα: θα συνεχίσουμε τον δρόμο προς την πρόοδο και θα πάμε τον τόπο μπροστά ή θα επιστρέψουμε πίσω στον εφιάλτη που δημιούργησαν εκείνοι που θέλουν εκ νέου να κυβερνήσουν με τις ίδιες μεθόδους όπως και τότε;», κατέληξε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ