ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ η Μαθητική Συναυλία των Μουσικών Συνόλων της Μουσικής Σχολής Νίκαιας όπου παρουσιάστηκαν τραγούδια από μιούζικαλ της Disney.

Στο πρώτο μέρος εμφανίστηκε το ορχηστρικό σύνολο της Μουσικής Σχολής και στο δεύτερο το χορωδιακό σύνολο υπό την ενορχήστρωση, διδασκαλία και διεύθυνση της Ελένης Τσαρδακά. Την παιδική χορωδία όμοιων φωνών , στην οποία συμμετείχαν οι μουσικοί της ορχήστρας, συνόδεψαν οι καθηγητές κιθάρας Θωμάς Αθανασέλος και Γιάννης Κατσανούλης.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης με αναφορά στο ποιοτικό, εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο που επιτελείται στη σχολή από τη διεύθυνσή της και όλους τους καθηγητές της. Και απ’ αυτούς που συμμετείχαν ορχηστρικά και χορωδιακά σύνολα αλλά και απ’ αυτούς που δεν συμμετείχαν, όμως βοήθησαν ουσιαστικά και πρακτικά προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εμφάνισή τους. Τόνισε δε ότι η αρωγή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στη Μουσική Σχολή θα είναι διαρκής για την προώθηση, την αναβάθμιση και την προβολή του έργου που αυτή επιτελεί.

Τη συναυλία παρακολούθησε ο μέλος του ΤΣ της τοπικής κοινότητας Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης και πλήθος φιλόμουσων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ