Σ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε Φαλάνη και Γιάννουλη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Σε πολυπληθή συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του στη Γιάννουλη μίλησε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Βούλγαρης αναπτύσσοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα ζητήματα που «καίνε» την κοινωνία, όπως η ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο. Σε σχετική του δήλωση ο Σωτήρης Βούλγαρης υπογραμμίζει τα εξής:

«Εδώ και μήνες το ΠΑΣΟΚ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι το ιδιωτικό χρέος δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις στην κοινωνία μας. Έχει φτάσει τα 270 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως είχαμε προβλέψει, αφήνουν τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων που υπέβαλαν αίτηση εκτός προγράμματος. Επίσης, δεν λαμβάνουν υπόψη τα χρέη που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας.

Η επόμενη κυβέρνηση που, με την ψήφο του ελληνικού λαού, θα φέρει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ θα εντάξει άμεσα στις 120 δόσεις το σύνολο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων σε εφορία και ΕΦΚΑ, για να μη δούμε και άλλες δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών και πολλαπλασιασμό των λουκέτων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Εν τω μεταξύ ο κ. Βούλγαρης μίλησε και σε ανάλογη συγκέντρωση στη Φαλάνη. Μετά το πέρας της συγκέντρωσης σχολίασε:

Τα συζητήσαμε όλα χθες στη Φαλάνη στη συνάντησή μας με μαζική συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ. Μιλήσαμε και για την παντελώς κοινωνικά άδικη κατάσταση στη χώρα με την φορολογία εισοδήματος, με τους πραγματικούς μισθούς να μειώνονται 7,4% το 2022, τα ελληνικά νοικοκυριά να είναι τρίτα από το τέλος σε όλη την Ε.Ε. σε αγοραστική δύναμη και το 66% των φορολογικών εσόδων του κράτους να είναι έμμεσοι φόροι, επιβαρύνοντας κυρίως τα χαμηλότερα εισοδήματα και τη μεσαία τάξη.

Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν την καρδιά του προβλήματος:

Μείωση των φόρων στην εργασία.

Μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής . Ουσιαστικοί έλεγχοι για την πάταξη της αισχροκέρδειας.

Πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας .

Μείωση κατά 50% του απαράδεκτα υψηλού ορίου αφορολόγητων γονικών παροχών.

Κλιμακωτή -προοδευτική αύξηση του συντελεστή φορολογίας των διανεμομένων μερισμάτων, που είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη.

Έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων ,σε μονοπωλιακούς τομείς της Οικονομίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ