Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΑΣ

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω καλά. Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε συνεργαστεί, έχουμε δουλέψει για το καλό της επαρχίας Ελασσόνας, από όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα στην αυτοδιοίκηση. Μαζί έχουμε επικεντρωθεί στις λύσεις για την περιοχή. Θέλω να είστε βέβαιοι ότι θα αγωνιστώ με επιμονή και καθημερινή δουλειά, μένοντας πάντα δίπλα σας -ζητώ τη στήριξή σας», τόνισε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Από τα χωριά της επαρχίας Ελασσόνας -Λυκούδι, Γιαννωτά, Άζωρο, Γεράνεια, Μηλέα, Σαραντάπορο- η Λαρισαία πολιτικός υπογράμμισε πως μπορούν και πρέπει να γίνουν περισσότερα για τη στήριξη των παραγωγών, αγροτών και κτηνοτρόφων.

«Στηρίζουμε, έμπρακτα, τους παραγωγούς, με έργα υποδομής, με ενίσχυση του εισοδήματος. Μπροστά μας έχουμε 22 δισ. ευρώ από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και το Ταμείο Ανάκαμψης -στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε τους πόρους αυτούς για την ενίσχυση του εισοδήματος στις αγροτικές μας περιοχές, που είναι οι τροφοδότες όλης της χώρας.

Μέσα από τα προγράμματα για τους Νέους Αγρότες, μπορούμε να ενισχύσουμε τη δημογραφική ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, να στηρίξουμε τη νέα γενιά αγροτών. Με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και ψηφιακών εργαλείων, μπορούμε να πετύχουμε τη μείωση του κόστους παραγωγής, την αύξηση της ποσότητας, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών μας προϊόντων.

Οφείλουμε να εργαστούμε για μια αγροτική παραγωγή βιώσιμη, να δημιουργήσουμε τις υποδομές ώστε οι νέοι μας να παραμένουν στον τόπο τους, να γνωρίζουν ότι μπορούν αύριο να στήσουν τη δική τους επιχείρηση. Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις -έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ