Θ. ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Με περιοδείες στα χωριά της Ελασσόνας συνέχισε την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Παπαλιάγκας.
Επισκέφθηκε τη Βαλανίδα, τη Γαλανόβρυση, τη Δολίχη, το Δρυμό, το Κεφαλόβρυσο, την Κρανιά, τον Κοκκινοπηλό και τα Καλύβια.
Η ιδιαίτερα θερμή υποδοχή των κατοίκων δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Θωμά Παπαλιάγκα, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «μήνυμα νίκης και αλλαγής».

«Είμαι πραγματικά συγκινημένος από την υποδοχή των κατοίκων των χωριών της Ελασσόνας που επισκέφθηκα. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που κατάγεται από εδώ, να νοιώθει τη ζεστασιά των ανθρώπων της περιοχής του.

Η Ελασσόνα στέλνει πραγματικό μήνυμα νίκης και αλλαγής των μέχρι πρότινος πολιτικών συσχετισμών. Το βράδυ των εκλογών, αυτό που ήδη φαίνεται, θα μετατραπεί σε πραγματικότητα που κανένας δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει. Και για το ΠΑΣΟΚ συνολικά και για το νομό μας ειδικότερα. Η ανταπόκριση των πολιτών σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής και για την εκπροσώπηση του νομού μας και της Ελασσόνας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μιας εποχής διεκδίκησης και αποτελεσματικότητας, αποφάσεων που αξιοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες, συμπόρευσης και κοινού σχεδιασμού με τους φορείς της περιοχής και κυρίως, δράσεων που στόχο έχουν να κερδίσει η περιοχή μας και όχι ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα παλαιοκομματικής λογικής. Τέλος στο “δια των ενεργειών μου”.

Για αυτό και η αντιπροσώπευση του νομού μας πρέπει να γίνει αποτελεσματική και να είναι ανεξάρτητη από μικροσυμφέροντα και πολιτικά συστήματα που λειτουργούν μόνο για την αυτοσυντήρησή τους.

Οι δικές μου απαντήσεις είναι ξεκάθαρες και νομίζω γνωστές σε όλους. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας που θα είναι εντολή ευθύνης και συμβόλαιο εντιμότητας με όλους σας» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.

«Αποφάσισα να ολοκληρώσω την προεκλογική μου εκστρατεία, με ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στον τόπο μου. Την Παρασκευή 16 Μαΐου, στις 20.00 το βράδυ, δίνουμε ραντεβού νίκης στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας» κατέληξε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ