ΆΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής περιόδευσε σε χωριά των Φαρσάλων

«Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την ανάκαμψη της χώρας μας, για την εξάλειψη των ανισοτήτων, για τη στήριξη των νοικοκυριών που μαστίζονται από την ακρίβεια, για τους νέους μας που εγκαταλείπουν τον τόπο τους, για αξιοπρεπή διαβίωση…» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ακης Νασιώκας, κατά την περιοδεία του σε χωριά του Δήμου Φαρσάλων.

Ο κ. Νασιώκας, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν αγανάκτηση και οργή, για την δύσκολη οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουν, ενώ ήταν ξεκάθαρο το μήνυμά τους για αλλαγή.

Συγκεκριμένα, σε συναντήσεις του με κατοίκους των χωριών Αμπελιά, Νεράϊδα, Ερέτρεια, Βασιλικά, Δασόλοφο, Ρευματιά και Βαμβακού, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι «οι εκλογές της 21ης Μαϊου, είναι η ευκαιρία να απαιτήσουμε ανατροπή αυτής της καταστροφικής πορείας, που εξαθλιώνει τους πολίτες.

Με όπλο το έργο και το πρόγραμμά μας, αλλά και το νέο μας πρόσωπο, να πορευθούμε στο δρόμο της δημοκρατικής ανατροπής, που θα φέρει πάλι την παράταξή μας στη θέση που της ανήκει, προς όφελος των Ελληνίδων και των Ελλήνων, και ιδιαίτερα των μεσαίων και κατώτερων στρωμάτων που έχουν περισσότερες ανάγκες».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ