Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τόνισε η Στέλλα Μπίζιου σε περιοδεία σε χωριά της Ελασσόνας

«Ολοκληρώσαμε μια κυβερνητική θητεία. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ολοκλήρωσε έναν κυβερνητικό κύκλο. Μια ολόκληρη τετραετία. Και αυτή είναι η πρώτη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε πράξη. Όχι όμως η τελευταία. Γιατί ό,τι μας υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2019 το έκανε πράξη. Και αν για κάτι διακρίνεται αυτός ο Πρωθυπουργός είναι η συνέπεια. Αυτό που λέει αυτό κάνει».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μιλώντας σε κατοίκους χωριών της Ελασσόνας, στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Γαλανόβρυση, Στεφανόβουνο, Αετοράχη, Αγιονέρι, Παλαιόκαστρο Συκιά, Ευαγγελισμός Δομένικο, Αμούρι, Μαγούλα, Πραιτώρι, Αμπελιά, Βερδικούσια Μεσοχώρι, Μεγ. Ελευθεροχώρι, Βλαχογιάννι.

Ο πρωτογενής τομέας είναι αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη. Το είπαμε το 2019 και τέσσερα χρόνια το κάνουμε πράξη. Οι παρεμβάσεις μας όμως δεν ήταν μόνο οικονομικές και ίσως οι μη οικονομικές είναι οι πιο σημαντικές, διότι ενδυναμώνουν τη θέση του αγρότη και του κτηνοτρόφου μέσα στην αγορά.

Το 2020 δώσαμε με νόμο στα μέλη των αγροτικών Συνεταιρισμών αυξημένες δυνατότητες προκειμένου να διαμορφώσουν το κατάλληλο γι’ αυτούς πλαίσιο λειτουργίας ως ιδιωτική και αυτόνομη επιχείρηση. Δώσαμε ισχυρά φορολογικά κίνητρα στα μέλη αγροτικών σχημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ