ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΡΓΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανακοίνωση του κόμματος που διοργανώνει αύριο πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα

Έχουν περάσει ήδη 15 χρόνια κρίσης και ο ορίζοντας φαίνεται ακόμα πιο σκοτεινός. Εν έτει 2023 και ο/η εργαζόμενος/η στη χώρα μας δυσκολεύεται να θερμάνει το σπίτι του, να ικανοποιήσει βασικές πρώτες ανάγκες. Ειδικά οι νέες γενιές, μεγαλωμένες μέσα στις κρίσεις (οικονομικές, υγειονομικές, περιβαλλοντικές, πολεμικές, ενεργειακές) αδυνατούν να αισιοδοξήσουν, να οραματιστούν ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτή τη μεσαιωνική πραγματικότητα, η δολοφονία των Τεμπών έφερε στο προσκήνιο την οργή όλου του λαού απέναντι στις δολοφονικές πολιτικές των κυβερνήσεων του κεφαλαίου. Έκανε θρύψαλα την προσπάθειά τους να μετατρέψουν την προεκλογική περίοδο σε μια στημένη, ανούσια αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, για το ποιο «μίγμα κυβέρνησης» θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική. Το έγκλημα στα Τέμπη έφερε στο κέντρο την ανάγκη της ανατροπής της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων, του κέρδους, της αγοράς, την πολιτική του κεφαλαίου και της ΕΕ.

Οι συγκλονιστικές πανεργατικές απεργίες του περασμένου Μάρτη, οι καταλήψεις χώρων τέχνης, οι συναυλίες δεκάδων χιλιάδων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλονίκη κι όλοι οι αγώνες που ακολουθούν, δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία θέλουν και μπορούν να βάλουν φρένο και να ανατρέψουν αυτή την πολιτική.

Για αυτό χρειάζονται «πολιτική δύναμη» οι αγώνες-διεκδικήσεις μας.

Να ανατρέψουμε τη βάρβαρη κανονικότητά τους.

Να ανατρέψουμε τη μνημονιακή σταθερότητα που ήδη έχουν δεσμευτεί όλοι τους ότι θα εφαρμόσουν από το 2024.

Καμία συμμετοχή στο πολεμοχαρή σχέδια ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, που έχουν μετατρέψει την περιοχή μας σε απέραντη στρατιωτική βάση.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε. Με την Αριστερά της Ανατροπής και της Σύγκρουσης με το δολοφονικό σύστημά τους. Για να ανασάνει ο λαός μας»
Σάββατο 13/5 ΣΤΙΣ 20.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ