ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΛΑΝΗΣ

Η Φαλάνη, ο τόπος που γέννησε πληθώρα ποδοσφαιρικών ταλέντων και που έδωσε στην ΑΕΛ παίχτες, αλλά και τον μεγαλύτερο αρχηγό όλων των εποχών της ομάδας, τον Τάκη Παραφέστα, υποδέχθηκε την Τετάρτη 10 Μαίου 2023 την ΑΕΛ !

Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Φαλάνης και έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες του σχολείου στο Κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου.

Στην εκδήλωση που ακολούθησε και είχε θέμα το Fair Play και την βία στα γήπεδα συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές Στέφανος Σουλούκος, Κριστιάν Κοσονού, Δημήτρης Μιλτιάδης, Κώστας Γιώτας Νίκος Βλιώρας, Κυριάκος Ζησούλης και ο Παναγιώτης Νινίκας που ήταν μαθητής στο σχολείο μας και οποίος συνεχίζει την παράδοση ταλέντων από τη Φαλάνη που στελεχώνουν την ΑΕΛ, όπως και ο Παναγιώτης Δεμίρης μαθητής της Γ’ Τάξης που είναι σήμερα βασικός με την Κ-15 της ΑΕΛ, μια ομάδα με εξαιρετική πορεία φέτος.

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ συνόδευαν ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ κ. Χρήστος Τσούμαρης και η σύμβουλος Προέδρου της ΑΕΛ και υπεύθυνη μάρκετινγκ κα Δήμητρα Βασιλάκου.

Υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ ο διευθυντής του σχολείου κ. Αλέξης Καλέσης, επεσήμανε ότι η Φαλάνη ήταν και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιδέα της ΑΕΛ, ότι ανέδειξε τον μεγαλύτερο ίσως αρχηγό και Πρόεδρο των παλαιμάχων της ΑΕΛ Τάκη Παραφέστα και υπογράμμισε την ανάγκη να ενστερνισθούν οι μαθητές και νέοι φίλαθλοι την ιδέα πως ο αθλητισμός είναι χαρά, υγεία, πεδίο υγιούς άμιλλας κι όχι πηγή φανατισμού και βίας.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές μίλησαν για τις βιωμένες εμπειρίες τους στα γήπεδα, για τη δύσκολη καθημερινότητα τους και τη σημασία που έχει το fair play στο ποδόσφαιρο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός στον αθλητισμό, το σημαντικό είναι ο καλός και δίκαιος αγώνας.

Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου είχαν στη συνέχεια την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές, να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους, αλλά και να πάρουν αυτόγραφα δείχνοντας έτσι την αγάπη και τον θαυμασμό τους προς τα παιδιά που φορούν και τιμούν τη βυσσινί φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ