ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Τα χωριά των Φαρσάλων στέλνουν ηχηρό μήνυμα Νίκης. Μήνυμα σταθερότητας και αυτοδυναμίας της ΝΔ. Κι αυτό, γιατί συν τοις άλλοις, η επαρχία Φαρσάλων έχει έναν ακόμη λόγο που το κάνει: επειδή με τα Φάρσαλα και με τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη της περιοχής έχει ασχοληθεί ο ίδιος Πρωθυπουργός.

Τόσο το Φεβρουάριο από τη Λάρισα αλλά και στην επίσκεψή του εδώ, μίλησε για το όραμά του για την ανάπτυξη της περιοχής».
Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου στην περιοδεία που πραγματοποίησε στα χωριά των Φαρσάλων και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Αχίλλειο Φαρσάλων, Δίλοφο, Σκοπιά, Ναρθάκι, Άγιος Κωνσταντίνος, Δασόλοφος, Κάτω Βασιλικά, Ερέτρεια, Σιτόχωρο, Βαμβακού.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι το φράγμα της Σκοπιάς, ένα έργο με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 243,1 εκατ. Ευρώ. Ένα έργο με τεράστιο πολύπλευρο και πράσινο αποτύπωμα στην περιοχή γενικά και στην αγροτική οικονομία των Φαρσάλων ειδικά.

Θα εξασφαλίσει την άρδευση χιλιάδων στρεμμάτων γης που σημαίνει μικρότερο κόστος και αποδοτικότερη καλλιέργειά τους, αλλά και θα συμβάλλει στην υδροδότηση πολλών κοινοτήτων. Αναμένεται να υδροδοτήσει 10.000 ανθρώπους. Και φυσικά θα είναι ανάχωμα στα πλημμυρικά φαινόμενα που αποτελούν και αυτά μια επίπτωση της κλιματικής κρίσης. Και για πρώτη φορά μετά από χρόνια το έργο ξεκλείδωσε και βρίσκεται στο στάδιο δημοπράτησης. Σας διαβεβαιώνω προσωπικά ότι όσες φορές συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό το έργο αυτό ήταν στην κορυφή της ατζέντας», τόνισε η κα Μπίζιου.

«Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής έχει δρομολογηθεί και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί και με δική μου παρέμβαση ξεκλείδωσε αυτό το έργο που τόσα χρόνια το ζητάμε Λαρισαίοι και Φαρσαλινοί. Και τώρα το Φεβρουάριο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά και την δέσμευση του για την κατασκευή του δρόμου μέχρι τη Λάρισα. Τα Φάρσαλα, το βλέπουμε όλοι, είναι στο κατώφλι μιας νέας αναπτυξιακής προοπτικής», κατέληξε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ