ΧΟΡΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πολλά και καθημερινά είναι τα παράπονα των κατοίκων σε Αμπελώνα και Τύρναβο για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τα χόρτα σε δημόσιο χώρους.

Στο paidis.com φτάνουν διαμαρτυρίες κατοίκων που ζητούν την άμεση ενεργοποίηση της δημοτικής αρχής πριν το πρόβλημα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και με τις πρώτες ζέστες ξεκινήσουν οι φωτιές.

Παράλληλα όμως σε σημεία όπως έξω από το νηπιαγωγείο στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου τα χόρτα αποτελούν και πηγή κινδύνου ατυχήματος για τους μικρούς μαθητές του σχολείου, αφού δεν υπάρχει ορατότητα για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, όπως καταγγέλλει γονέας που έστειλε και φωτογραφίες που αποτυπώνουν το πρόβλημα.

Στον Προφήτη Ηλία

Εν τω μεταξύ ξεπέρασαν το 1 μέτρο τα χόρτα στο άλσος του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο ειδικά στο σημείο που κάνουν τον περίπατό τους άτομα κάθε ηλικίας και ειδικά μεσήλικες.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες σε λίγο καιρό θα περπατάνε και θα πατάνε σε φίδια. Ασε που αν παραμείνουν και ξεραθούν τα χόρτα τότε το άλσος με την παραμικρή απροσεξία θα γίνει παρανάλωμα του πυρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ