ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ

Κοσμοσυρροή για τον Χρήστο Καπετάνο στην ομιλία του στον Αμπελώνα

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Αμπελώνα στον υποψήφιο βουλευτή νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστο Καπετάνο, σε συνέχεια των προεκλογικών του εξορμήσεων στο νομό Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ξεκίνησε την περιοδεία του στην κωμόπολη, πραγματοποιώντας περίπατο στους κεντρικούς δρόμους , κατά τη διάρκεια του οποίου συναντήθηκε με καταστηματάρχες, επαγγελματίες της περιοχής και κατοίκους που πραγματοποιούσαν τις αγορές τους. Στις μεταξύ τους συζητήσεις κυριάρχησαν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος και κυρίως, ζητήματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, ενόψει των εθνικών εκλογών.

«Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία θα είναι μία δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή» τόνισε ο Χρήστος Καπετάνος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός δε θα ρισκάρει νέες περιπέτειες για τη χώρα μας.

Συνεχίζοντας, ο κ. Καπετάνος επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Αμπελώνα, συνοδεία του προέδρου των λαϊκών αγορών νομού Λάρισας, Δημήτρη Πούρικα.

«Οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται στους πάγκους των λαϊκών στο νομό Λάρισας κυμαίνονται περίπου στα περσινά επίπεδα και αυτό οφείλεται κατά βάση στη φιλοτιμία και το μεράκι των παραγωγών – πωλητών, αλλά κυρίως στο ισχυρό ένστικτό τους, καθώς ως άνθρωποι της κοινωνίας και της αγοράς, αντιλαμβάνονται και ακούνε τους καταναλωτές.»., σημείωσε με το πέρας της επίσκεψής του.

Τέλος, ο κ. Καπετάνος επισκέφθηκε το κατάμεστο από κόσμο ΚΑΠΗ Αμπελώνα, όπου και παρέθεσε ομιλία στους κατοίκους του Αμπελώνα, παρουσία του δημάρχου Τυρνάβου, Ιωάννη Κόκουρα και αντιδημάρχων. Κατά τη διάρκειά της, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους συνταξιούχους, τονίζοντας ότι αποτελεί προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η στήριξη των συνταξιούχων που δεν είδαν αυξήσεις εξαιτίας της προσωπικής διαφοράς, έως ότου αυτή σβήσει τα επόμενα χρόνια.

«Οι συνταξιούχοι συμπολίτες μας είναι πηγή ζωής και στηρίζουν εμπράκτως και τις επόμενες γενιές, τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Χάρη σε εκείνους αναπτύσσεται έντονη οικονομική δραστηριότητα στη χώρα μας και ειδικά στο νομό μας, σε όλες τις περιοχές και σε όλα τα χωριά που τον απαρτίζουν. Για πρώτη φορά η πλειοψηφία των συνταξιούχων είδε αυξήσεις της τάξης του σχεδόν 8% ύστερα από 12 χρόνια. Μέλημα της ΝΔ και για την επόμενη τετραετία είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συνταξιούχων συμπολιτών μας και των πολιτών μεγαλύτερης ηλικίας της χώρας.» επεσήμανε, κλείνοντας, ο Χρήστος Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ