ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Λάρισας καταγγέλλει και δεύτερο περιστατικό τραμπουκισμού/βανδαλισμού στο κέντρο της πόλης (ανάμεσα στο Διοικητήριο της περιφέρειας και το Δημαρχιακό Μέγαρο). Σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρισκόταν σε περιοδεία στην επαρχία Ελασσόνας και συνεργάτες της βρισκόταν στο πολιτικό της γραφείο, άγνωστοι ξήλωσαν τις πινακίδες του γραφείου της και τις πέταξαν στο πεζοδρόμιο.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η πολιτική αντιπαράθεση από την ίδρυση της έως σήμερα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά, τις ελευθερίες της έκφρασης ιδεών, πολιτικών και προγραμμάτων. Δυστυχώς οι αντίπαλοί μας εκφράζουν την πολιτική τους μέσα από πράξεις βίας, διχασμού και τρομοκρατίας.

Ως ΔΕΕΠ Λάρισας στεκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή βίας και βανδαλισμού.
Εμείς υπηρετούμε το μέλλον με στόχο η χώρα να συνεχίσει την πορεία της ενωμένη στο διεθνές περιβάλλον και κυρίως οι κάτοικοι της να ζήσουν με ασφάλεια και ευημερία.

Καλούμε ακόμη μία φορά τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν και να απομονώσουν τις ανόητες πράξεις που δεν συμβαδίζουν με το δημοκρατικό αίσθημα των Λαρισαίων πολιτών.

Χρέος όλων μας είναι να διατηρηθεί η ηρεμία και να σεβαστούμε τη διαφορετική άποψη που θα εκφραστεί στην κάλπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ