Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σε γνωστό και κεντρικό καφέ της πόλης του Τυρνάβου, τόπο καταγωγής του, βρέθηκε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Νίκος Ντόλας. Πολλοί ήταν οι γνωστοί και φίλοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο βουλευτή. Ο κ. Ντόλας αφού απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους, όσοι παρευρέθηκαν εκεί.

Ιδιαίτερα, ο ίδιος αναφέρθηκε στους νέους, στις ευκαιρίες που η νέα γενιά έχει χάσει και στο χρέος που έχουν όλοι να δώσουν στα παιδιά και στις νεότερες γενιές την ευκαιρία που τους ανήκει. Ο κ. Ντόλας επισήμανε πως δεν προέχει η προσωπική ανάδειξη αλλά το κοινό καλό και πως όλοι οι πολιτευτές έχουν την υποχρέωση με το δημόσιο λόγο τους να υπηρετούν την αλήθεια, χωρίς λαϊκισμό: «Όποιος υπόσχεται τα πάντα δεν μπορεί δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα» επισήμανε δεικτικά.

Παράλληλα ο κ. Ντόλας έθεσε το περίγραμμα της κυβερνητικής πολιτικής, εστιάζοντας στην ανάγκη η χώρα να έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση:

«Η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με αλλεπάλληλες κρίσεις από το 2008, δεν έχει την πολυτέλεια άλλων πειραματισμών», κατέληξε ο ίδιος στο σύντομο χαιρετισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ