ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Υποστήριξε η Ρένα Καραλαριώτου επισκεπτόμενη τη ΔΟΥ Λάρισας

«Με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη τετραετία, παρά τις διαδοχικές κρίσεις, πετύχαμε να έχουμε υψηλότερη ανάπτυξη από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ανάπτυξη στηριγμένη σε υγιείς βάσεις: στις επενδύσεις, στις εξαγωγές. Αυξήθηκαν οι μισθοί, αυξήθηκαν οι συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Πληρώνουμε όλοι λιγότερους φόρους και εισφορές.

Αξίζει να προχωρήσουμε πιο γρήγορα – και αποφασιστικά: για ένα κράτος που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Θα μπορεί να προστατεύει τη ζωή, την ασφάλεια και την περιουσία κάθε πολίτη», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός επισκέφθηκε τη ΔΟΥ Λάρισας, όπου και συναντήθηκε με τον διευθυντή, κ.Πασχάλη Τζιαστούδη και τον υποδιευθυντή, κ.Χρήστο Παύλου.

Οι δύο επικεφαλής της Υπηρεσίας ενημέρωσαν την κ.Καραλαριώτου για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των εφοριακών.

«Η Ελλάδα του 2023 είναι αισθητά καλύτερη από αυτή του 2019. Κι αυτό οι πολίτες το αναγνωρίζουν. Η Νέα Δημοκρατία, με σοβαρή και υπεύθυνη διακυβέρνηση, προχώρησε σε 50 μειώσεις ή καταργήσεις φόρων ύψους 7 δισ. ευρώ -σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που “τσάκισε” στην κυριολεξία τους μικρομεσαίους με την υπερφορολόγηση.

Με τη Νέα Δημοκρατία ενισχύθηκαν οι ψηφιακές υπηρεσίες προς τον πολίτη, με αποτέλεσμα να γλιτώνουμε ουρές και να απελευθερώνεται ανθρώπινο δυναμικό στις υπηρεσίες για αποτελεσματικότερους ελέγχους και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Στην επόμενη τετραετία μειώνονται ακόμη περισσότερο οι φόροι και οι εισφορές, μειώνονται τα τεκμήρια διαβίωσης, αυξάνεται ακόμη περισσότερο το αφορολόγητο για τις οικογένειες με παιδιά. Με την επιπλέον μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τις νέες αυξήσεις στις συντάξεις και τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και την αύξηση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, ενισχύεται το εισόδημα των πολιτών.

Με τη Νέα Δημοκρατία είδαμε την Ελλάδα που μπορεί να υπερασπίζεται να σύνορά της και την εθνική της κυριαρχία, την Ελλάδα που προσελκύει επενδύσεις από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες και δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε. Αυτή την Ελλάδα αξίζει και πρέπει να χτίσουμε.

Αξίζει και πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα. Πιο αποφασιστικά. Πιο τολμηρά. Σε αυτή τη μάχη θα είμαι δίπλα σε όλους τους πολίτες -έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ