ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τόνισε η Ρένα Καραλαριώτου σε Πυροσβεστική και Αστυνομία

«Αξίζει να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και αποφασιστικά. Για ένα κράτος που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Θα μπορεί να προστατεύει τη ζωή, την ασφάλεια και την περιουσία κάθε πολίτη. Αξίζει να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, για μια κοινωνία πιο δίκαιη, συμπεριληπτική, αξιοκρατική. Με θεσμούς που λειτουργούν.

Με κανόνες που ισχύουν για όλους. Με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα. Με έγνοια για το συνάνθρωπο και φροντίδα για τους πραγματικά αδύναμους», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή τις επισκέψεις της στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Η Λαρισαία πολιτικός συναντήθηκε με επικεφαλής και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με τον διοικητή της περιφερειακής διοίκησης, αρχιπύραρχο Νικόλαο Μητσιογιάννη και τον διοικητή ΠΥΛ, πύραρχο Λάμπρο Κίτσιο.

Κατά την επίσκεψή της στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Αθανάσιο Νταβούρα και μέλη της Ένωσης, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, Χρήστο Καλούσιο.

«Χάρη στον επαγγελματισμό σας και στη δική σας υψηλή αίσθηση καθήκοντος, στα Τέμπη, είδαμε την Ελλάδα που μας γεμίζει ελπίδα. Το περιβάλλον γύρω μας γίνεται όλο και πιο αβέβαιο. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερό τιμόνι. Χρειάζεται κυβέρνηση με καθαρό μυαλό. Με σοβαρότητα, με αίσθηση του μέτρου και της λογικής, αλλά και με την τόλμη να προχωρά σε βαθιές τομές.

Μια κυβέρνηση που δεν φοβάται να συγκρουστεί με ιδεοληψίες και κατεστημένα του χθες. Μια κυβέρνηση που καθοδηγείται πάντα από την ευθύνη απέναντι στην πατρίδα και στις γενιές που έρχονται. Αυτό σήμερα μπορεί να το εγγυηθεί μόνο μια αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ τη στήριξή σας να είμαι η δυνατή φωνή στη Βουλή, για την Ελλάδα που μας γεμίζει ελπίδα», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ