ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΆΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Η υπ. βουλευτής συναντήθηκε και με τον μητροπολίτη Ελασσώνος

Τη λαϊκή αγορά στην Ελασσόνα επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 17/5, η εκ νέου υποψήφια Βουλευτής Ν. Λάρισας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Άννα Βαγενά και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Και σήμερα από τη λαϊκή αγορά της Ελασσόνας όπως και χθες από τη λαϊκή αγορά των Φαρσάλων, σας στέλνω μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η υποδοχή προς το πρόσωπό μου, αλλά και προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από τους πολίτες που συνάντησα και μίλησα μαζί τους, είναι συγκινητική.

Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους, που είμαι σίγουρη ότι θα μου δώσει τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω ξανά στη Βουλή, αλλά και τους ευχαριστώ ακόμη πιο πολύ για την εμπιστοσύνη τους προς τον Αλέξη Τσίπρα και προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα γίνει η δύναμη αλλαγής για το καλό του τόπου».

Με τον Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα

Με τον Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα, συναντήθηκε σήμερα, 17/5, η εκ νέου υποψήφια Βουλευτής Ν. Λάρισας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Άννα Βαγενά και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφθηκα σήμερα, τον Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα και είχα μαζί του μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την Μητρόπολή του.

Μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ζώντας σε μια δύσκολη και σκληρή εποχή.
Γνωρίζω, ότι ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αδυνάτων συμπολιτών μας και τους στηρίζει όσο μπορεί.

Τον διαβεβαίωσα ότι ως καλλιτέχνης, αλλά και ως πολιτικό πρόσωπο θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσώνος, για να στηρίξω το κοινωνικό της έργο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ