ΆΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε στα χωριά Λιβάδι και Τσαριτσάνη, ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Άκης Νασιώκας.
Σε συναντήσεις του με τους κατοίκους τους, παρουσίασε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και συζήτησε μαζί τους, αναλυτικά για όλα όσα αυτές στοχεύουν, για την ανάπτυξη της χώρας και προς όφελος των πολλών.

«Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται με ξεκάθαρες θέσεις για το μέλλον της χώρας και ζητά τη στήριξη του λαού για να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της και να ελαφρύνει τα δυσβάσταχτα βάρη που σηκώνουν στις πλάτες τους οι πολίτες» τόνισε ο κ. Νασιώκας και απηύθυνε κάλεσμα στήριξης του Κινήματος Αλλαγής.

«Να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο κόμμα και πρωταγωνιστή» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής και ανέλυσε τις εξής δώδεκα προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ: «Αλλαγές στο κράτος με διαφάνεια και αξιοκρατία. Ανθρώπινα δικαιώματα: Μία κοινωνία ανοικτή, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, για όλους τους πολίτες.

Εργασία με κανόνες και αξιοπρέπεια. Αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Επένδυση στην Παιδεία. Αξιοπρεπείς συντάξεις. Δεύτερη ευκαιρία στους αδύναμους δανειολήπτες.

Οι νέοι στην πρώτη γραμμή. Δίκαιο προοδευτικό φορολογικό σύστημα. Ανάπτυξη: Εθνικό Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχέδιο, με αλλαγή των προτεραιοτήτων του Ταμείου Ανάκαμψης για την στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Περιφερειακή ανάπτυξη και διασύνδεση του τουρισμού με όλους τους κλάδους της οικονομίας και ιδιαίτερα την αγροδιατροφή.

Κίνητρα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που προχωρούν σε συνεργασίες και δικτυώσεις και ειδικές γραμμές χρηματοδότησης για καινοτόμες- ψηφιακές επενδύσεις. Ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας με ρήτρες συμπαραγωγής.
Περιβάλλον: Επενδύσεις στα δίκτυα – πρόσβαση όλων των πολιτών στην παραγωγή ΑΠΕ με ανάπτυξη ενεργειακών κοινοτήτων. Δίκαιη μετάβαση για τις λιγνιτικές περιοχές.

Ενίσχυση της πολιτικής προστασίας με σύγχρονα μέσα και ανανεωμένα σχέδια πρόληψης. Ενίσχυση των διαχειριστικών φορέων των οικοσυστημάτων. Στήριξη των αγροτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ