Σ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ!

Κοσμοπλημμύρα στα Φάρσαλα στην ομιλία του υποψηφίου βουλευτή

Στη γενέτειρά του, τα Φάρσαλα, παρουσία εκατοντάδων συντοπιτών του αλλά και σημαντικών προσκεκλημένων, έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την προεκλογική του εκστρατεία στην πλατεία Δημαρχείου ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο νομό Λάρισας, Σωτήρης Βούλγαρης.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν ο πρώην υπασπιστής του Ανδρέα Παπανδρέου και θρυλικός διοικητής της 110 Π.Μ., ο «φαντομάς» και Πτέραρχος ε.α., Στυλιανός Πετρουλάκης, ενώ τον Σωτήρη Βούλγαρη προλόγισε ο πρώην Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης για χρόνια του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πετρουλάκης.

Στη συγκέντρωση, μία ακόμα συγκέντρωση του Σωτήρη Βούλγαρη όπου η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, εμφανώς συγκινημένος, υπογράμμισε μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Σα να μην πέρασε μία μέρα από τότε που, πιτσιρίκια, τρέχαμε ολημερίς και γδέρναμε τα γόνατά μας παίζοντας ανέμελα σε τούτη εδώ την πλατεία. Πολλά άλλαξαν, αλλά κουβαλώ πάντα μέσα μου όσα έμαθα από τότε: την αγάπη στο συνάνθρωπο, σε κάθε συνάνθρωπο, και την αγάπη για τον τόπο μου».

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Βούλγαρης αποδόμησε την πολιτική των ηγεσιών ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν υπάρχει έργο στον τόπο μας που να μην έχει τις ρίζες του στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Είμαστε η μεταπολιτευτική δύναμη αλλαγής του τόπου, από τα χρόνια του Αντρέα. Και είμαστε σήμερα με το Νίκο Ανδρουλάκη η πραγματική ελπίδα αλλαγής του τόπου μας.

Απέναντί μας τι έχουμε; Έχουμε μία ηγεσία της Ν.Δ. που εκλέχτηκε με τη σημαία της αριστείας, και αποδείχτηκε άριστη στο ρουσφέτι. Που εκλέχτηκε με σημαία το σεβασμό στους θεσμούς της Δημοκρατίας, και πιάστηκε να παρακολουθεί πολιτικούς της αντιπάλους, την ηγεσία του στρατεύματος, ακόμα και υπουργούς της. Που στάθηκε αντάξια των χειρότερων πρακτικών της Νέας Δημοκρατίας: να υπηρετεί τους λίγους και να υπονομεύει κάθε δημόσιο αγαθό, όπως η υγεία ή ακόμα και το νερό.

Και από την άλλη έχουμε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει συνέχεια για Αλλαγή. Αλλά δεν έχει καταλάβει ότι η Αλλαγή δεν είναι απλά ένα τσιτάτο. Είναι πράξεις. Και όταν της δόθηκε η ευκαιρία για αλλαγή, προτίμησε να συγκυβερνήσει με τον Πάνο Καμμένο. Να υπηρετήσει τον Καραμανλισμό. Και να μην αλλάξει τίποτα. Αυτή η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ευλογία μόνο για τον κ. Μητσοτάκη. Αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να τους εφεύρει».

Και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στα διλήμματα της κάλπης της 21ης Μαΐου:

«Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε ως κοινωνία, από αυτές τις ηγεσίες. Το δίλημμα στην κάλπη της 21ης Μαΐου είναι ένα: Μία από τα ίδια με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ή πραγματική Αλλαγή με ΠΑΣΟΚ; Αλαζονεία ή συνεργασία; Γιατί ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει κυβέρνηση συνεργασίας, με προοδευτικό πρόσημο, από την πρώτη Κυριακή. Σημαίνει επιτέλους τέλος με τα δύο συστήματα εξουσίας, Μητσοτάκη και Τσίπρα, που πλήγωσαν την χώρα. Η τοξικότητα φεύγει, η πραγματική, η αληθινή ελπίδα έρχεται. Δεν είναι μονόδρομος για την χώρα το δικό τους πολιτικό αδιέξοδο. Υπάρχει άλλος δρόμος! Είναι η ψήφος στο κοινό μας σπίτι από τα χρόνια του Αντρέα, η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ