ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λάρισας κ. Στέλλα Μπίζιου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι υπερήφανη και συγκινημένη για την σαρωτική επικράτηση της ιστορικής μας παράταξης. Ναι, η Ελλάδα από άκρη σε άκρη είναι μπλε. Και είμαι διπλά υπερήφανη που συνέβαλα και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, στη μεγαλειώδη αυτή νίκη.

Το αποτέλεσμα της κάλπης δεν αφήνει καμιά αμφιβολία. Οι Έλληνες επιβράβευσαν τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και επέλεξαν την πρόοδο και την αισιοδοξία για το μέλλον τους. Το μήνυμα είναι βροντερό και ξεκάθαρο: σταθερότητα και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου στο νομό μας, που κατέκτησαν μια θέση στην επόμενη Βουλή. Τους εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν και να ενδυναμώσουν τα όσα πετύχαμε τέσσερα χρόνια τώρα. Χρήστο, Χρήστο και Μάξιμε καλή δύναμη να έχετε για την πρόοδο της πατρίδας και της παράταξης.

Τέλος θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, τους σχεδόν 16.000 συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Η στήριξή τους είναι η ανταμοιβή μου σε αυτόν τον αγώνα. Θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Ο αγώνας όμως δεν έχει τελειώσει. Όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ