ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΙΑΤΖΗΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αμπελώνα

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο γνωστός Αμπελωνίτης ζαχαροπλάστης Κωνσταντίνος Πατσιατζής. Η κηδεία του έγινε σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Σταυρούλα, τα παιδιά τους Δημήτρη, Ελένη, αδέλφια και ανίψια.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Στο άγγελμα του θανάτου του η διοίκηση του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Έφυγε” από κοντά μας τόσο ξαφνικά, ο αγαπητός συμπολίτης μας Κώστας Πατσιατζής σκορπίζοντας θλίψη στη μεγάλη οικογένεια των Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα της οποίας υπήρξε φίλος και συνεργάτης.
Ο αγαπητός Κώστας, δεν ήταν ο ίδιος αιμοδότης, φρόντισε όμως να έχει αιμοδότη, ένα άλλο μέλος της οικογένειάς του.
Αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του Συλλόγου μας στο κοινωνικό σύνολο μιλούσε πάντα με θερμά λόγια για αυτά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ” Το έργο του Συλλόγου είναι πολύ σπουδαίο γιατί δεν είναι απλά μια κοινωνική δραστηριότητα, αλλά αυτή που δίνει ζωή στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας”
Τιμώντας, λοιπόν, το έργο του Συλλόγου μας, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του, αφού από την ίδρυσή του, το 2001 και μέχρι σήμερα, επί 22 συνεχή έτη, ήταν πάντα αυτός και η οικογένειά του που με την ευγενική τους χορηγία, συνέβαλαν στην επιτυχία πολλών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

Τον αγαπητό Κώστα διέκριναν το ήθος, η ευγένεια , η συνέπεια, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη!
Οι συμπολίτες μας που το γνώριζαν στην καθημερινή του ζωή, είναι βέβαιο, ότι θα τον θυμούνται με αγάπη και σεβασμό.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας, ιδιαίτερα όμως, στην εξαίρετη οικογένειά του, στην σύζυγό του Σταυρούλα στα δύο του παιδιά που υπεραγαπούσε, την Ελένη και τον Δημήτρη, που είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.

Ο αγαπητός Κώστας θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στη θύμησή μας, παράδειγμα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!

Εκ μέρους σύσσωμης της οικογένειας Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του στα δύο του παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς του.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Φίλε Κώστα και Καλό Παράδεισο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ