Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοκράτισσες και Δημοκράτες της Λάρισας,

Αγαπημένοι μου Συμπολίτες,

Με γεμίσατε συγκίνηση, με καθηλώσατε και σφραγίσατε ανεξίτηλα την ψυχή μου με τη μεγάλη τιμή που μου επιφυλάξατε, επιλέγοντάς με να σας εκπροσωπήσω ξανά, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η επιλογή σας στο πρόσωπό μου, που ήταν συγκλονιστικά ισχυρή, με γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και αποτελεί για μένα μόνο καθήκον αποστολής: να υπηρετήσω τους Ανθρώπους μας και τον Τόπο μας, χωρίς εκπτώσεις σε αρχές και αξίες, να συνεχίσω να είμαι η δυνατή και ασυμβίβαστη φωνή σας στο Κοινοβούλιο, να συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή του καθημερινού αγώνα των ανθρώπων του μόχθου.

Νιώθω παράλληλα δικαίωση για τους αγώνες που έδωσαν όλοι οι Δημοκράτες που κράτησαν τη μεγάλη, αυθεντική δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, για όλους όσοι μείναμε στα δύσκολα, πονέσαμε, δουλέψαμε και μοιραστήκαμε πολλά.

Ο λαός μας, επέλεξε να μην προσπεράσει το έργο, την κοινωνική αξία, την ηθική και την ιστορία μας και αποχαιρέτισε οριστικά τις «σημαίες ευκαιρίας», αποφασίζοντας να μην επιτρέψει να μετατραπεί ξανά η  παράταξή μας, για κανέναν, σε «κολυμπήθρα του Σιλωάμ».

Είμαστε όλοι μαζί, στον αγνό αγώνα μας, για την νέα μεγάλη προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας, για το ΠΑΣΟΚ που είναι το «πατρικό Δημοκρατικό μας σπίτι» και το καλεί ξανά η ιστορία να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να διαμορφώσει το ελπιδοφόρο αύριο του Λαού και της Πατρίδας μας.

Θέλω όλοι να γνωρίζετε τώρα και πάντα,  ότι είμαι Βουλευτής όλων των Λαρισαίων, ανεξάρτητα αν επιλέξατε να με ψηφίσετε ή όχι.

Είμαι δίπλα σας και μαζί σας κάθε μέρα, με μόνο χρέος να παλέψω , να διεκδικήσω, να σχεδιάσω, να υλοποιήσω-  και με μαγεύει, αυτά,  να τα κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ευχαριστώ όλους όσοι με επιλέξατε, για την αγάπη που μου δώσατε, την εμπιστοσύνη σας και την πίστη σας στο κοινό μας όραμα.

Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους του ψηφοδελτίου μας, που έδωσαν καθαρό και έντιμο αγώνα για την παράταξή μας.

Δύναμή μου, είναι μόνο η δύναμή σας και Φωνή μου, είναι μόνο η Φωνή σας .

Ήμουν , είμαι και θα είμαι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

Καλή Αντάμωση στους νέους, όμορφους αγώνες μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ